Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Nallar 13:50, 22 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Będą ruskie i z grzybami Wymyśliłam że na sabat zrobię Też z cebulką i słoninką

To musisz wiedzieć że gdybym ja miała na sabat dotrzeć, to musiałabyś zrobić o 25 sztuk więcej, pochłaniam taką ilość ruskich na jedno posiedzenie. "Żyrta" baba jestem.
Chyba sobie wrzucę do gara kilka pierożków bo narobiłam sobie smaka. Nie mogę poradzić sobie z nadmierną pracą ślinianek.
Pola 14:02, 22 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Będą ruskie i z grzybami Wymyśliłam że na sabat zrobię Też z cebulką i słoninką

Ślinka mi leci.....a przed chwilą mówiłam mojemu eM, że cały tydzień nie chcę mięsa, mam odrzut....
malgorzata_s... 15:44, 22 lut 2015

Nallar napisał(a)

To musisz wiedzieć że gdybym ja miała na sabat dotrzeć, to musiałabyś zrobić o 25 sztuk więcej, pochłaniam taką ilość ruskich na jedno posiedzenie. "Żyrta" baba jestem.
Chyba sobie wrzucę do gara kilka pierożków bo narobiłam sobie smaka. Nie mogę poradzić sobie z nadmierną pracą ślinianek.

Nie tylko pierogi będą Myślę że po kawie, cieście i sałatkach to po 10 wystarczy
malgorzata_s... 15:45, 22 lut 2015

Pola napisał(a)

Ślinka mi leci.....a przed chwilą mówiłam mojemu eM, że cały tydzień nie chcę mięsa, mam odrzut....

Joluś bez mięsa będą
ryska 16:41, 22 lut 2015

Zaczęłam na pięknych tortach, skończyłam na ruskich pierogach i rozregulowały mi się ślinianki a o kota i jego " nową" kuwetę miałam spytać pozdrawiam niedzielnie
Kasik 17:02, 22 lut 2015

Gosieńko - jak nic nie stanie na przeszkodzie, to bedziemy.
Pierogi ruskie lubimy nawet bardzo.
Wszak sałatek nie uda mi sie przywieźć, bo troszke by się zfilcowały, ale pomyslimy o czyś innym.

Ja już jestem po wyplewieniu pierwszej rabatki. Zobaczyc minę mojego Grzesia, jak mnie w niebieskich rękawiczkach z wiaderkiem zobaczył - bezcenne. :
malgorzata_s... 18:15, 22 lut 2015

ryska napisał(a)
Zaczęłam na pięknych tortach, skończyłam na ruskich pierogach i rozregulowały mi się ślinianki a o kota i jego " nową" kuwetę miałam spytać pozdrawiam niedzielnie

Kuweta odizolowana choć nie wiem czy coś wyrośnie
malgorzata_s... 18:18, 22 lut 2015

Kasik napisał(a)
Gosieńko - jak nic nie stanie na przeszkodzie, to bedziemy.
Pierogi ruskie lubimy nawet bardzo.
Wszak sałatek nie uda mi sie przywieźć, bo troszke by się zfilcowały, ale pomyslimy o czyś innym.

Ja już jestem po wyplewieniu pierwszej rabatki. Zobaczyc minę mojego Grzesia, jak mnie w niebieskich rękawiczkach z wiaderkiem zobaczył - bezcenne. :

Kasik chyba też bym miała minę jak Grześ U mnie nadal śnieg Przywodzić nic nie musisz absolutnie , głodnych was nie wypuszczę
gierczusia 20:56, 22 lut 2015

Gooośka . Pikne te torty .. I krokusy już masz ???? Gdzie sprawiedliwość na tym świecie , ja siem pytam
Ściskam

Ps.. To ja już od czwartku mam pościć ???
malgorzata_s... 21:12, 22 lut 2015

gierczusia napisał(a)
Gooośka . Pikne te torty .. I krokusy już masz ???? Gdzie sprawiedliwość na tym świecie , ja siem pytam
Ściskam

Ps.. To ja już od czwartku mam pościć ???

Krokusy to na pocieszenie że śnieg jeszcze i błoto Nie pość bo ci się żołądek skurczy i mało zjesz