Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

Efffa 13:04, 06 maj 2015

lindsay80 napisał(a)
Mikołów, Malowana Kawa - to by wypadło tak po środku odległości więc chyba sprawiedliwie

https://www.facebook.com/MalowanaKawa

A niema tu koło nas jakieś szkółki gdzie mozna kawę wypić, taka jak Kapias?
magdziam 13:09, 06 maj 2015

wg mnie nie ma takiej szkółki z kawiarenką blisko Nas. Fajne są szkółki Limba i Cinica w Żorach, ale bez kawiarenki, chyba że kawka do termosika, ciacho w papierek???
lindsay80 13:16, 06 maj 2015

ja też bym wolała takie rozwiązanie, w SCC to nie bedzie można swobodnie pogadać, tam zawsze tłumy i głośno.
Ludwika 13:40, 06 maj 2015

My z moim małżonkiem jak byliśmy w zeszłem miesiącu na szkółkingu to byliśmy m.in. w Pisarzowicach u Pudełków. Mają tam śliczną kawiarenkę - bielone drewniane bale, wygodne fotele w kratę, kominek itp I nawet mię tam mąż zaprosił na kawkę z ciasteczkiem, żeby uczcić udane zakupy roślinkowe Jakby Wam się udało wygospodarować więcej czasu na ciut dalszą wycieczkę to polecam

A u Kapiasów też , zdaje się, jest jakaś kawiarnia. Nie byłam tam jeszcze nigdy, ale tak mi się coś kojarzy ... z Kato to macie trochę bliżej, ok 40 min. jazdy autem.

Ale piknik z termosem i ciastkiem w papiórku również brzmi bardzo zachęcająco

KasiaW76 14:18, 06 maj 2015

Ja tam też mogę z termosem zjechac Oby tylko nie padał deszcz
Efffa 14:20, 06 maj 2015

ło matko, to muszę tez gdzieś jechac termos kupić! Madzia widzisz jak wszystkim sie spodobał pomysł z ciastkiem w papierku?
magdziam 14:24, 06 maj 2015

wysłałam info o wiśniach, a jeśli dojdzie do spotkania w żorskich szkólkach, to Ci przynajmniej doradzimy w sprawie wiśni
magdziam 14:25, 06 maj 2015

Ludwika napisał(a)
My z moim małżonkiem jak byliśmy w zeszłem miesiącu na szkółkingu to byliśmy m.in. w Pisarzowicach u Pudełków. Mają tam śliczną kawiarenkę - bielone drewniane bale, wygodne fotele w kratę, kominek itp I nawet mię tam mąż zaprosił na kawkę z ciasteczkiem, żeby uczcić udane zakupy roślinkowe Jakby Wam się udało wygospodarować więcej czasu na ciut dalszą wycieczkę to polecam

A u Kapiasów też , zdaje się, jest jakaś kawiarnia. Nie byłam tam jeszcze nigdy, ale tak mi się coś kojarzy ... z Kato to macie trochę bliżej, ok 40 min. jazdy autem.

Ale piknik z termosem i ciastkiem w papiórku również brzmi bardzo zachęcająco

szkólki w Pisarzowicach to mistrzostwo, zwłaszcza dla kogoś kto szuka azalii i rh
rumiankowa 14:38, 06 maj 2015

No właśnie wybieram się i nie mogę dotrzeć do Pisarzowic. A czy znajdę tam ogólnie przegląd wszelkich rośli, czy głównie RH?
IzaK 14:42, 06 maj 2015

jak ja Wam zazdroszczę tej kawy aaaaaaaaa zielony potwór ze mnie wyłazi haha