Aniu, te cynie byłyby fantastyczne na mojej ognistej rabacie. Moja babcia siała je zawsze, ja też, a potem przestałam, jak mi rozsada wychodziła jakaś taka byle jaka. Chyba do nich wrócę w przyszłym roku.
Świetne masz kwietne rabaty i fajnie wyglądają te trawiaste równniutkie ścieżki w ogrodzie.
Celinko zobacz jak pięknie przemawiają do Ciebie
i muszę Ci powiedzieć, że miały być wszystkie białe zbierałam siew tylko kolorami, w osobne pojemniki, wysiałam, a tu taka niespodzianka
Gabrysiu u mnie tez wyglądają ogniście na rabatkach, ale w moim wiejskim ogródku jest to nawet wskazane , bo było by mi zbyt smutno bez słonecznych kolorków
Aniu widać, że u Ciebie dużo jednorocznych: piękne cynie, aksamitki, begonie nawet czarnouszkę masz Jednoroczne są niezawodne bo całe lato kwitną
Aniu w tym roku jednoroczne wręcz u mnie królują a to przez niesprzyjający zbieg rożnych niechcianych zdarzeń i wiosenne przymrozki, które spustoszyły mi byliny
A ja nie mam cyń i nie wiem co z tym fantem zrobić
Coś do mnie nie chcą przemówić!
A kanciki pierwsza klasa!
Celinko zobacz jak pięknie przemawiają do Ciebie
i muszę Ci powiedzieć, że miały być wszystkie białe zbierałam siew tylko kolorami, w osobne pojemniki, wysiałam, a tu taka niespodzianka
Bo to nie tylko "mamusia" o kolorze decyduje, widać że "tatuś" też miał tu coś do powiedzenia.
A na poważnie to mimo miksu i tak piękny zestaw cyń Ci wyszedł.