Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy » Edycja postu

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 17:19, 17 wrz 2018

Ewa777 napisał(a)
Joluś, ale fajnie, że nas znowu uraczyłaś kolejnymi fotkami Cudnie
Kusisz ta pizzą. Chyba pojadę na zakupy - odpowiedniego sprzętu

Byłam u Ciebie I juz pytałam czy jedliscie i mam nadxieje ze tak !!!

U mnie grill cały czas w ruchu ciekawa jestem kiedy się gaz skończy . Stawiam ze niebawem
lojalna_ 17:22, 17 wrz 2018

Johanka77 napisał(a)

Oczyska napasłam! Poezja!
Ten widoczek biorę na sen

Twoje królewskie trawy są B*A*J*E*C*Z*N*E!

Dzięki wielkie . Trawy bardzo lubię tylko jak jest po deszczu i trzeba przejść blisko to mnie wkurzają bo cała mokra jestem. Tetaz ten deszcz to taki unikat i tak sobie mogę powspominać hihi. Zasadzias juz jezowki ? Musze sprawdzic
lojalna_ 17:26, 17 wrz 2018

Kasya napisał(a)

Prawie jak Nigel albo odwrotnie

Słodziak

Tak to jest pies og rodnikami haha

Pies

Montyego to piękny rudzielec a w zasadzie to on ma dwa cudowne psiaki na IG mam go w obserwowanych i cały czas wrzuca foty z piesami .

Pozdrawiam ❤
lojalna_ 17:28, 17 wrz 2018

paulina_ns napisał(a)

Chyba nie potrafiłabym się na tej kawie skupić zamiziałabym Twojego piesioła cudowny jest! czy Ciebie wszystko takie idealne?

Tak ! Idealny pies wlazlam w rabate z zawilcami i idealnie ja zbeltal !!! Kawa u mnie pyszna przyjeżdżaj )
frezja 13:08, 19 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)

Joluś, wygrzebałam taką oto fotkę..jaka to trawa, ta wysoka ?
Karoandherga... 13:54, 19 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)

Witam, przepiękny ogród
Mam pytanie o zawilce japońskie, czy u Ciebie też zanikają kępy i pojawiają się obok sadzonki?
Bo nie mam z nimi doświadczenia ale u mnie właśnie tak jest, i nie wiem czy to norma?
Z góry dzięki za odpowiedź
lojalna_ 13:31, 23 wrz 2018

Karoandhergarden napisał(a)

Witam, przepiękny ogród
Mam pytanie o zawilce japońskie, czy u Ciebie też zanikają kępy i pojawiają się obok sadzonki?
Bo nie mam z nimi doświadczenia ale u mnie właśnie tak jest, i nie wiem czy to norma?
Z góry dzięki za odpowiedź

Witaj Karolinko . Zawilce u mnie drugi raz zmieniły miejsce wiec warunki do rozrostu mają trudne. One się buduja w większe kępy rozlogami i nie jest dziwne ze będą Ci wychodziły obok . Najważniejsze że ich przybywa. Jeśli jednaj zanikają dość znacznie to może zmień im miejsce na bardziej słoneczne lub przykryje na zimę bo może u Ciebie akurat wymarzly.

lojalna_ 13:35, 23 wrz 2018

frezja napisał(a)

Joluś, wygrzebałam taką oto fotkę..jaka to trawa, ta wysoka ?

Ewus to moje duże rozplenice. Miały tam ciasno i przeniosłam je pod ambrowce . Wiosna trafi tam inna trawka ))

malgorzata_s... 13:37, 23 wrz 2018

Joluś Twój ogród o tej porze roku jest zachwycający. Potrzebuję jakieś miskanty delikatniejsze i mniejsze niż zebrinusy. Znowu rewolta mnie czeka. Buziaki
lojalna_ 13:38, 23 wrz 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Wróciłam dzisiaj do początku Twojego ogrodu i muszę Ci powiedzieć jestem urzeczona tym jakie przeobraziłaś to miejsce. Idealnie dopasowany ogród do architektury domu moim zdaniem.
!!!Ja Wam zaoram Dorotce i Tobie!!! Cudnie macie , a cudze chwalicie swego nie doceniając.....wiem też tak mam, że jak się gdzie indziej napatrzę to moje mi się mniej podoba

Sylwia wszelkie inspiracje nas rozwijają i to jest super . Najważniejsze czuć się u siebie dobrze. Dziękuję za miłe słowa .❤