Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy » Edycja postu

Lawendowy zawrót głowy

aga_podlasie 10:54, 18 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)

To Pennisetum villosum 70 cm wysoka

Witaj Jolu,

Podglądałam Twój ogród od jakiegoś czasu, masz przepięknie, zazdroszczę klimatu, jaki stworzyłaś

Z tego wątku się dowiedziałam jak się nazywa moja rozplenica
Czytałam, że ona u nas ma małe szanse na przezimowanie. Będziesz ją okrywać jakoś? Ja myślę, czy by nie wykopać swojej na zimę.
Dominika11 11:31, 18 wrz 2015

Witaj Jolu wpadła z rewizytą i cały czas zachwycam się Twoim ogrodem, no piękny jest
rozplenice boskie, miejsce z leżakami bardzo mi się podoba, a i dom jest śliczny zaznaczam i będę zaglądać
lojalna_ 13:02, 18 wrz 2015

Kacha123 napisał(a)
To ciekawam na jaką się skusisz

Kaska ja mam juz 3 wybrane ale ciagle tylko gadam na ten temat i cykor nie kupuje
lojalna_ 13:05, 18 wrz 2015

aga_podlasie napisał(a)

Witaj Jolu,

Podglądałam Twój ogród od jakiegoś czasu, masz przepięknie, zazdroszczę klimatu, jaki stworzyłaś

Z tego wątku się dowiedziałam jak się nazywa moja rozplenica
Czytałam, że ona u nas ma małe szanse na przezimowanie. Będziesz ją okrywać jakoś? Ja myślę, czy by nie wykopać swojej na zimę.

Witaj milutko , rozplecice giganty i halmen miałam w gruncie i wszystkie przezimowały moze dlatego ze zima byla słaba co do tej nowej z bialymi kotkami pani uprzedzała ze moze marznac wiec bede okrywac czym sie da
lojalna_ 13:06, 18 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)
Witaj Jolu wpadła z rewizytą i cały czas zachwycam się Twoim ogrodem, no piękny jest
rozplenice boskie, miejsce z leżakami bardzo mi się podoba, a i dom jest śliczny zaznaczam i będę zaglądać

Ciesze sie , ze wpadlas i jeszcze tyle milych słow miłego dnia
lojalna_ 13:10, 18 wrz 2015

Kasik napisał(a)

No właśnie- wyszedł

To trzeba mieć głowę jak Danusia i jej doświadczenie żeby od razu widzieć coś co się potem tworzy. Mówię o swoich doświadczeniach. Jak człowiek - czytaj laik - zaczyna przygodę z ogrodem, to potem dochodzi do wniosku, że coś mu wyszło. Oczywiście mamy jakiś tam pogląd na to jak ma on wyglądać, ale te wszystkie chciejstwa, przeróbki prowadzą nas do takiej troszkę niewiadomej No a potem cieszymy się z niej, bo jak tu się nie cieszyć, jak tworzymy piękno- każdy swoje.

Kasiu ; dokladnie ja nie zmyslyu przestrzennego to spory problem w tskim urzadzaniu , kiedy efekt jest gdy trojwymiar sie uzyska
Dorotka 20:01, 18 wrz 2015

Witaj Jolu,

przybywam z wizytą po Twojej u mnie. Fajnie, że wpadłaś bo jak wiesz na nadmiar gosci nie narzekam.
Wpadłam do Ciebie i chyba zostanę na jakiś czas niczym ciocia z zagranicy. Dolarów co prawda Ci nie przynoszę ale... słów kilka zachwytu szczerego.
Masz cudowny ogród, podobnie jak i domek. Pobierznie bardzo przeglądnęłam narazie ale juz się zakochałam.
Analogia z moimi roślinami ogromna i upodobaniami rówież. Niestety u Ciebie jest perfekcyjnie i na bogatu. U mnie choas i ubogo

Mimo to jestem pełna podziwu!!
Jutro pooglądam sobie dokładnie do kawki porannej. I umrę z zachwytu i zazdrości!!

gierczusia 22:04, 18 wrz 2015

Jolcia pozdrowionka wieczorową porą zasyłam a jak z tą sprawą śląskiego spotkania...wiadomo już coś konkretnego ???? bo gdzieś tam się pogubiłam po drodze
Buziole
eda 22:51, 18 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)

Ktorych Edka?

te w doniczkach w wypoczynkowo -leżakowym
Madzenka 23:26, 18 wrz 2015

Jola warunki dla róż idealne. Już mi tu pisz jakie wybrałaś!