A ja proponuję zaparzyć w dzbanku torebkę herbaty+torebkę lipy, a do tego dolać sok malinowy (ew. z czarnej porzeczki) i kilka plasterków cytryny oraz pomarańczy. A dla rozpusty, jak ktoś lubi można dorzucić cynamonu, goździka lub kardamonu.
Świetne i dla dorosłych i dla dzieci, które taką herbatkę bardzo lubią.
Wersja lux dla dorosłych może zawierać zamiast soku np. nalewkę malinową
A jak mówimy o odmładzaniu się to pomiędzy moimi chłopakami jest 16 lat różnicy
No i mam córkę 26 i syna 15
U mnie jest 27 i 11... teraz powinnam na wnuka czekać... jednak jak młodszy miał miesiąc starszy pewnego dnia mi oznajmił, że lepszej antykoncepcji mu zaserwować nie mogłam...
A potem jest fajnie i wszyscy zadowoleni ....moj Kamil ma 15 lat ale moje kolezanki sa juz babcismi i twierdza, ze sie pozno zdecydowałam hihii miałam 27 lat no to przeciez stara byłam według nich hihihi
Kazdy czas jest dobry oby milosc, siły , zdrowie były
Rabata vip to moje określenie na rabate frontową tzw. reprezentacyjną, czyli taką, którą zobaczy każdy po wejściu na posesję i taką, obok której nikt nie przejdzie obojętnie