Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Jesienne spotkanie Ogrodowiska w Wojsławicach 28.09.2014(niedziela)

Jesienne spotkanie Ogrodowiska w Wojsławicach 28.09.2014(niedziela)

Kasik 22:52, 28 wrz 2014

monteverde napisał(a)

To chyba byliście największa tam grupą?

Aniu - myślę, że największą, najgłośniejszą i najbardziej roześmianą.

Jak zwykle te parę ładnych godzin zleciało jak krótkie chwile.
Szkoda - trzeba było wracać.
Margarete 22:52, 28 wrz 2014

Kasik napisał(a)

Nie ma pojęcia co tam było, ale musiało być cos niezwykłego, bo odbyło się jakieś konsylium

Kasiu to był łan tej osławaionej miłki, trawki-która kwitnie teraz własnie i ma takie delikatne czerwono-rózowe kłoski, jak mgiełka. Kupiłysmy 3 sztuki dla Bogdzi, dla reszty juz nie starczyło bo...zabrakło... ale nie tylko trawek zabrakło........bo i zawilców białych zabrakło....a w barze zabrakło np. kawy (m.in. dla Małej Mi i dziewczyn z grupy rzeszowskiej) potem zabrakło pierogów i na końcu szarlotki...........eh to Ogrodowisko, ileż ono zamieszania tam narobiło..
Kasik 22:56, 28 wrz 2014

Margarete napisał(a)

Kasiu to był łan tej osławaionej miłki, trawki-która kwitnie teraz własnie i ma takie delikatne czerwono-rózowe kłoski, jak mgiełka. Kupiłysmy 3 sztuki dla Bogdzi, dla reszty juz nie starczyło bo...zabrakło... ale nie tylko trawek zabrakło........bo i zawilców białych zabrakło....a w barze zabrakło np. kawy (m.in. dla Małej Mi i dziewczyn z grupy rzeszowskiej) potem zabrakło pierogów i na końcu szarlotki...........eh to Ogrodowisko, ileż ono zamieszania tam narobiło..

Masz rację- to była miłka.

Zawilców białych sama nie kupiłam, ale ja już nie miałam miejsca.
Pojadę po nie wiosną do Kalska na targi.

monteverde 22:58, 28 wrz 2014

Kasik napisał(a)

Masz rację- to była miłka.

Zawilców białych sama nie kupiłam, ale ja już nie miałam miejsca.
Pojadę po nie wiosną do Kalska na targi.

w sklepach internetowych są zawilce i miłka już sprawdzałamdzięki Wszystkim za zdjęcia, oglądając miałam wrażenie, że tam byłam z Wami
AgnieszkaW 23:00, 28 wrz 2014

Och, jak gwarno i pięknie tam musiało być...Pozdrawiam uczestników spotkania
Karabela 23:00, 28 wrz 2014

Kochani, ja mam tą miłkę, kupowałam na trawki.pl, bardzo miły i fachowy Pan u mnie na razie nie kwitnie, sadziłam raptem tydzień temu
alinak 23:05, 28 wrz 2014

AAA kochane , bo jakby siem rano nie spało to by i zawilce i miłka w waszych bagażnikach była .
mam to i to .ale wstałam o 4 rano

MIŁKA OKAZAŁA

roso rózgowate czerwone -piękne

Madzenka 23:07, 28 wrz 2014

alinak napisał(a)
AAA kochane , bo jakby siem rano nie spało to by i zawilce i miłka w waszych bagażnikach była .

Grupa Małopolska była w Wojsławicach gdy Grupa Wroclawska jeszcze kawę we Wroclawiu piła
Kasik 23:09, 28 wrz 2014

alinak napisał(a)

Alinko- myśmy wstali, ale cały bagażnik zajęły hortki i jeżówki.
Nie było jak upychać. A jeszcze u Juli dwa buksiki czekały.

Zakupowo jestem spełniona. ,a towarzysko- jak zwykle - wielki niedosyt.
alinak 23:10, 28 wrz 2014

zZ kawką błąd , bośmy zawilce wykupili i miłkę .Marzenka Tomek przywiózł mi carex montana jestem szczęśliwa .
Kasiu pamiętasz kiedy się z tobą witałam .a małą Mią zamieniałam słowo ...nie do uwierzenia ,ale myśmy bardzo chcieli dokładnie zobaczyć arboretum....i zobaczyliśmy