Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Kuba 08:04, 20 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
Nie lekcewaze.nie widze na razie potrzeby.tym nardziej gdy musialabym isc do przypadkowego lekarza,ktory zapisze cos nie trafionego.juz tak mielismy w trakcie poprzedniej infekcji

może to tylko gorączka trzydniowa, zresztą u dzieci sporo infekcji wirusowych przebiega z rumieniem
nawigatorka 08:12, 20 mar 2016

Kuba napisał(a)

może to tylko gorączka trzydniowa, zresztą u dzieci sporo infekcji wirusowych przebiega z rumieniem

Wiem o tym.chocby rumien zakazny.trzydniowka to raczej maluchy lapie.ja sie jednak obawiam ze to osobmy objaw jakiejs alergi bo niedawno dlonie chwilowo wysypalo jej dlonie.bedziemy obserwowac
ivo 08:18, 20 mar 2016

Liriope zieloniutkie więc przeżyło , a jaka to odmiana ?
siakowa 08:46, 20 mar 2016

ivo napisał(a)
Liriope zieloniutkie więc przeżyło , a jaka to odmiana ?
wiedzialam...chyba muscari...nie spicata
Kuba 08:46, 20 mar 2016

nawigatorka napisał(a)

Wiem o tym.chocby rumien zakazny.trzydniowka to raczej maluchy lapie.ja sie jednak obawiam ze to osobmy objaw jakiejs alergi bo niedawno dlonie chwilowo wysypalo jej dlonie.bedziemy obserwowac

w alergii nie ma gorączki, rumień może jednak wędrować, ale masz rację- jak nie ma innych objawów można chwilę obserwować
siakowa 08:47, 20 mar 2016

Trzydniowka raczej na 3 dzień wysypuje
nawigatorka 09:53, 20 mar 2016

Kuba napisał(a)

w alergii nie ma gorączki, rumień może jednak wędrować, ale masz rację- jak nie ma innych objawów można chwilę obserwować
dlatego pisalam ze to moze dwie odrebne sprawy.
Madzenka 10:05, 20 mar 2016

Aż mi głupio pisać, ze obserwuje od początku lutego zwiększone sprzedaże zawiesin przeciwgorączkowych. Współczuję dziewczyny. W tym roku z chorobami dziwić jakaś epidemia....

Kasia nie wywalaj kasy na duze brzozy, w ciagu dwóch lat szybko urosna,a białe pnie sa u trzylatek.
Madzenka 10:05, 20 mar 2016

Aż mi głupio pisać, ze obserwuje od początku lutego zwiększone sprzedaże zawiesin przeciwgorączkowych. Współczuję dziewczyny. W tym roku z chorobami dziwić jakaś epidemia....

Kasia nie wywalaj kasy na duze brzozy, w ciagu dwóch lat szybko urosna,a białe pnie sa u trzylatek.
nawigatorka 10:20, 20 mar 2016

Nasze juz przeszly ten goraczkowy wirus jakis czas temu.wiem ze caly kraj zaatakowany.ale teraz to juz sama nie wiem.to cos innego.ale nasze dziewczyny twarde na szczescie i nie czesto choruja i dosc szybko wychodza