Wszedzie w donicy jest tak na calej powierzchni a wokól tak
i chcę się pożalić.... jak wielokrotnie pisałam za plecami ogrodu powstaje olbrzymia najwieksza w Europie ujeżdzalania koni... koni bardzo drogich więc będą miały ekipe która będzie na bieżąco spod nich sprzątać...oczywiście smrodu się obawiam przy taiej ilości ...41 sztuk zaraz za moim płtem, wręćz na wyciągnięcie ręki będzie się pasło ale a docelowo ponad 100 w samej stajni....byłam ciagle uspokajana...i od tygodnia jak kilka razy zawiało to mówie do eM że czuje konia....ale roboty budowlane ciągle trwaja, kopary jeżdzą itd...i wyobrażdzie sobie że się okazuje że od tygodnia sa już 3 konie....3 sztuki a ja je czuje!!!!!! jestem załamana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam bardzo wyczulony węch...podobno do każdego smrodu da się przyzwyczaić...
prawie byłam pewna i znowu mam wątpliwości...jak tu pogodzić chęć leśnego zakątka i prerii traw
Buchannani posadź po kilka sztuk w jednym miejscu - chyba sam tak z moimi zrobię... Ciekawe kiedy urosną takie... normalne
takiej plagi trawkowej to ja zazdroszczę. A z końmi może nie będzie najgorzej.
Moje je gryjeczniki tez w koncu wygladaja.czekam az beda wygladaly porządnie caly rok
To chyba dobra wiadomość? Śmiałka się obawiam już na podstawie nazwy, choć może 'Goldtau' jest inny. Darniowy tworzy darń a 'Goldtau' pojawia się tu i tam.
. Jaka to odległość od twojego domu?