Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

nawigatorka 17:38, 12 cze 2017

Ja bym czekała.
A co do jaja nie lepiej poczekac az boki urosną?
19:51, 12 cze 2017
tez bym czekała ...zabuduje sie szybciej niz myslisz

do wiosny daj im szanse ...bo w tym roku bukszpany po zimie robiły za straszydła ...ale u mnie sie nawet zregenerowały ...no oprócz tych obwódkowych 100szt które wywaliłam
Sebek 19:58, 12 cze 2017

Kasia jak będziesz wychodzić do pracy rano wrzuc na nie firanki, by je zacienić. Wtedy lepiej powinny znieść przeprowadzkę, w końcu wybrałaś najgorszy możliwy termin Ja już tam widze las stożków
siakowa 20:34, 12 cze 2017

makadamia napisał(a)
Zacnych rozmiarów te jaja
wyzsze od mojego młodszego 4,5 letniego szkraba
siakowa 20:35, 12 cze 2017

nicol21 napisał(a)
Piękne pole stipy! no i te łany szałwi - takie piękne plamy w ogrodzie potworzyłaś!
A skąd nabyłaś takie wielkie jaja?

dziekuej miło jak sie poodba tez innym.
Jaj nie nabyłam tylko wybyłam od znajomego któremu zarosły front i całował prawie po rekach że je wykopalismy
siakowa 20:36, 12 cze 2017

paulaa napisał(a)

A skąd te bukszpany? Z tego co zdązyłam przejrzeć kilka ostatnich stron to się rozpływam nad tymi rabatami zbukszpanami i szałwią omszoną czyco to fioletowego? Skorilo jesteśmy sąsiadkami ze śląska chciałam spytać gdzie tu najlepiej się zaopatrzyć w bukszpany i kiedy je najlepiej sadzić mam do wyboru lipiec, sierpień no i wrzesień dziekuję za odwiedziny na moim wątku

bukszpany z doniczki cały sezon mozesz sadzic. Ja zaopartuje sie w zupełnie lokalnym sklepiku w mojej wsi wiec nie wiem gdzie jeszcze mozna.
siakowa 20:40, 12 cze 2017

paulaa napisał(a)
Elewacja bomba! Z tego co widziałam pierwsze posty to dom był najpietw cały otynkowany i na to potem drewno? Bo my cały czas się zastanaqiamy czy drewno czy tynk drewnopodobny teraz takie robią..

nie do końca dom był otynkowany tam gdzie został tynk. tam gdzie drewno był cieńszy styropian ( wneka na drewno powstała zeby było drewno zlicowane ze ścianą bo najbardziej nie lubie kiedy wystaje), i to miejsce tylko klejem przeciągniete było czekając na drewno.
siakowa 20:40, 12 cze 2017

Madzenka napisał(a)
Pięknie pocięłaś bukszpany. Ja jeszcze swoich nie ruszałam...
tylko kanciaki. kulki czekają i nie wiem czy sie doczekają
siakowa 20:41, 12 cze 2017

Agi2006 napisał(a)

No własnie u mnie tez młody podjechał za daleko fotelem Planuję je zmienić na drewniane, ale to jeszcze nie ten czas , nie te pieniądze

ja tez chwile myslałam o drewnianych ale na taką powierzchnie okien byłyby ooptycznie conajmniej za ciężkie i dobrze bo za drogie
siakowa 20:43, 12 cze 2017

nawigatorka napisał(a)
Ja bym czekała.
A co do jaja nie lepiej poczekac az boki urosną?

czekac? pewnie gdybym je przesadała przed majem i dopiero czekała na rośnięcie to bym czekała ale chyba nie wytrzymam tego kształtu przez okno w kuchni... na dodatek one sa az za wysokie