Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 18:19, 02 lip 2017

mar_za napisał(a)
Twój ogród w tym sezonie i tej fazie bije inne na O. na głowę! Masz zjawiskowo!
ojaaaa takie słowa mnie oniesmielaja i chyba mogę tylko podziękować za to że zechcialas się ze mmną podzielić Twoim spojrzeniem przyznam.ze uśmiecham.się czytając to
siakowa 18:21, 02 lip 2017

beata_m napisał(a)

Kasia cudne ujęcia, ale wszystko wygląda lekko .... osiągnełaś niebagatelny efekt!!! Masz może pergole w szerszym ujęciu? Bardzo jestem jej ciekawa
nie mam zdjęć pergoli...i w sumie nie mam jak.ich zrobic obecnie
AgaeM 23:10, 02 lip 2017

Cudo. Jak namalowane te trawy. Ogladam setny raz.
beta 08:56, 03 lip 2017

Siema☺
Normalnie nie wiem co napisać. ...zatkało mnie na ten widok....jak namalowany...
Siaka Twój ogród w tym roku daje popis ☺
Brawo
Agi2006 10:29, 03 lip 2017

CUDO! Brawa dla natury ale dla Ciebie przede wszystkim bo komponując to w taki a nie inny sposób podkreśliłaś urode roślin!!!!
iwonkap 15:12, 03 lip 2017

siakowa napisał(a)
potem sie zazieleniło

Mam prośbe czy mozasz moze takie ujecie szeroko pokazaujące aktualnie ? widze na roznych kadrach fajnie uktyty- wkomponowany plac zabaw a szukam inspiracji
malkul 14:37, 06 lip 2017

ciekawe jakie u ciebie chwasty porosną przez "czas górski...." ;0)
wracam do twoich zdjęć bo faktycznei smiało mozna rzec że ten sezon należy do twego ogrodu Kasiu ja go czuję, lezy blisko mego serca
Moniq 10:24, 12 lip 2017

Looknij do mnie prosze . Wstawiłam zdjecie chyba śmiałka, ale pewnosci nie ma a ty ekspertka. Bedę wdzięczna
jankosia 01:31, 13 lip 2017

A to ty jesteś! Eureka! Trochę mi to zajęło, ale po ujęciu ze stipą poznałam Brawo ja

To pozwól że zajrzę od czasu do czasu łącząc się z Tobą w miłości do śmiałków

ren133 09:47, 13 lip 2017

Kasia
Niektóre zdjęcia oglądałam po kilka razy ... świetnie masz skomponowane rośliny ... a co najważniejsze mega masz zaprojektowany układ rabat, świetnie wkomponowana w to architektura ogrodowa, wglębnik suuuuper wpisuje się w całość ... są elementy spójne i powtarzające się: brzozy, trawy, elementy w kolorze drewna ... kurczę fajnie masz ... zazdro ... mnie nigdy to się nie uda bo działkę mam słabo zagospodarowaną nie to co u Ciebie ... wszystko przemyślane i ... rośliny pięknie rosną i ... otoczenie wokół podkreśla urodę ogrodu ... łoo się rozpisałam ... ale tak czuję ... ogród masz nowoczesny ale jednocześnie swobodny, zwiewny, widać konsekwencję ...

Podziwiam ...