Oświadczam wszem i wobec ze jest plan przesadzenia grujecznikow i zastąpienia ich grabami
Baaardzo kiepsko i brzydko rosną. Dałam im szanse podcielam na wiosnę a one kształtu ni jak nie chcą poprawić
.szpeca cały przód który tez idzie pod szpadle...kiedyś...i mam zagwozdke bo nie wiem gdzie je przesadzic
Z cynamonkami będzie piknie. Moje też dostały w tym roku w nogi stipę (nie samą stipę bo mnie przecież swędzi jak jest minimalistycznie) ale gdzie tam jej do twojej. Pod klony pikowałam dopiero co z paletek więc za szybko pięknie nie będzie. Ale co tam, wszak ogrodnik żyje przyszłością
Co żeście narobiły ze sporobolusami? Przez was zaczęłam czytać o nich i o zapachu i wyszło że przypalony popcorn mam poczuć ... Cholerna kolendra!!! Aaaa, to jedyne zioło którego nie trawię. Czuję ją nawet jak ktoś obok w siatce niesie, poczuję każdy listek dodany do meksykańskiego żarcia nawet kak mi wmawiają że nie ma Nienawidzę kolendry! Czemu nikt mnie nie ostrzegł że sporobolus pachnie kolendrą? Jestem załamana. Posadziłam ich dziesięć wzdłuż ścieżki. Co teraz powiecie? "Nie niuchaj"? Teraz się nie da Buuuu
Jeszcze goździków nie trawię - przypomniało mi się Nie kwiatów, tych ości do nabijania jabłek i dodawania do grzańców. Bleee