Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 14:39, 26 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
tak ja mam na słupie ogrodzenia (takim od siatki) by nic go nie osłaniało. Fajna sprawa i przydatna dla ogrodnika
głupie pytanie zatam...a w czym on dla ogrodnika przydatny ?
siakowa 14:40, 26 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
psy siaki tez tak uważają
już nie od kąd trawy większe od nich juz nie włżą i tasiemki zdjęte. choć jest sznurek który jest rozciągany i za którego nie przechodzą jak nie mamy ochoty na ich towarzystwo przy obiedzie i czasami jakiś wskok jest za pszczołą albo motylem
siakowa 14:56, 26 lip 2017

jankosia napisał(a)
Prosto z IG przybiegłam i napatrzeć się nie mogę. Dylemat mam ogromny bo chcę ci napisać że twój ogród jest moim ukochanym na O... Ale jest też pszczółki... I nie wiem i to kocham i do tego ocham Kocham trawiszcza, a jak są jeszcze chmurkowate i miziate i w takiej masie i poprzetykane jeszcze kwitnącymi to koniec, to chcę od nowa ogród zakładać

Dla takich momentów jak ten, kiedy smyra z podziwu w brzuchu i chciałoby się skoro świt lecieć i przemeblowywać w ogrodzie to ja w ogóle jestem na forum. Uwielbiam te momenty

Mi też brzózka uschła w tym roku :'( Była niestety wiele większa od twojej więc i żal i strata finansowa odczuwalna

A co za drzewko masz w tych stipach? To klonik jakiś? Z tel przeglądam i nie mogę powiększyć

przybiegłam prosto z IG wiesz z miłością i ukochiwaniem jest taka cudna sprawa że ona sie nie dzieli tylko mnozy wiec możesz miec kilka ukochanych choć nie dotyczy to męskiego wybranka
tez lubie to mrowienie w brzuchu kiedy wchodze na O. i spotykam piekne obrazki i też mam ochote przkopać wtedy pół ogrodu! ...zwłaszcza front..który sie ostał z braku czasu

w sprawie brzózki- czytałąm . Moja ma bardzo sucho w tym miejscu pod śmiałek istny kamień. pewnie on wypija ale i ziemia tam kiepska.choć dziwie sie bo dostawała konewkę codziennie w nogi.

a propo klonów w stipie i w śmiałku to klony sztrzępiastokore które kiedyś mają zrobić z brzozami takie coś
https://www.gapphotos.com/images/LargeWebPreview/0544/0544447.jpg

no i rozgadała sie a to wszystko z tego powodu że krępują mnie takie słowa i nie wiem jak na nie reagowac i zaczynam gadać gadać gadac
dziękuję !!!

Johanka77 napisał(a)

Moje donice potopione po urlopie

no widać nie ma dobrego sposobu kwiatki zawsze cierpią podczas urlopu

Juzia napisał(a)
Ulala!!!!!

Pomiziac?
16:19, 26 lip 2017
nie widziałam na forum w takiej ilości jak u ciebie stipy ...chyba masz ogród z najwieksza ilościa kiziania utonęłam w obrazkach
ela_z 19:15, 26 lip 2017

Super
Juzia 08:50, 27 lip 2017

siakowa napisał(a)

Pomiziac?

Dzisiaj byś mogła, bo mam lenia jakiegoś
magda19831 11:32, 27 lip 2017

Brak mi słów !!!!!! Cuuuuuudownie !!!!!
kasja83 13:54, 28 lip 2017

siakowa napisał(a)

Widziałabym tu siebie, jak Ci się tarzam w tych stipachCudniaście.