Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Pszczelarnia 16:41, 23 kwi 2018

Kasiu, ależ grusza drobnoowocowa Chanticleer rodzi owoce - b. małe drobne gruszeczki. Mam 5 sztuk - to widziałam.

siakowa 18:46, 23 kwi 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Kasiu, ależ grusza drobnoowocowa Chanticleer rodzi owoce - b. małe drobne gruszeczki. Mam 5 sztuk - to widziałam.

no pewnie w ilości takiej jak wiśnia Umbra wisienka po 3 sztuki ?
siakowa 19:03, 23 kwi 2018

Kilka migawek bo za chwilę będzie po

Właśnie przeszła pierwsza wiosenna burza
lindsay80 22:29, 23 kwi 2018

tulipki piękne, a w tle widze lawende.
Ja możliwe, że posłałam swoją na tamten świat - wczoraj ją ciachnęłam mimo, że już się zdążyła zazielenić i to ogoliłam ją do żywego, troche sie boje, ze nie odbije od tych grubych zdrewnialych pedow, ale wkurzalo mnie, że od tamtego roku gdy czesciowo podmarzla nie miala kulistego ksztaltu tylko takie przestrzały rosły.

Fotki jak nisko tnę stipę wrzucę zaraz u siebie.
Catalinasdiary 11:43, 24 kwi 2018

Ale kolorow u Ciebie Tak mi się te Twoje trawy podobają, że ostatnio skusiłam się na śmiałka. Zapewne znajdę te informacje w Twoim wątku, lecz nie ukrywam, że wieeeele stron musiałabym sie cofać. Liczę więc na Twoja podpowiedź gdzie szukać. Masz sporo kamienia w ogrodzie, jak go masz wysypanego? Na jakąś matę? Czym masz zabezpieczone żeby się nie rozsypywał? I na jaką wysokość sypany?
siakowa 21:21, 25 kwi 2018

lindsay80 napisał(a)
tulipki piękne, a w tle widze lawende.
Ja możliwe, że posłałam swoją na tamten świat - wczoraj ją ciachnęłam mimo, że już się zdążyła zazielenić i to ogoliłam ją do żywego, troche sie boje, ze nie odbije od tych grubych zdrewnialych pedow, ale wkurzalo mnie, że od tamtego roku gdy czesciowo podmarzla nie miala kulistego ksztaltu tylko takie przestrzały rosły.

Fotki jak nisko tnę stipę wrzucę zaraz u siebie.
tak w tle lawenda. To obcieta jakoś na początku kwietnia ale mam też starsza i tamtej nie zdążyłam ciaxhnac. Zobaczymy. Daj szansę lawendzie. Moi rodzice zawsze późno tną i zawsze odbija.
siakowa 21:23, 25 kwi 2018

Catalinasdiary napisał(a)
Ale kolorow u Ciebie Tak mi się te Twoje trawy podobają, że ostatnio skusiłam się na śmiałka. Zapewne znajdę te informacje w Twoim wątku, lecz nie ukrywam, że wieeeele stron musiałabym sie cofać. Liczę więc na Twoja podpowiedź gdzie szukać. Masz sporo kamienia w ogrodzie, jak go masz wysypanego? Na jakąś matę? Czym masz zabezpieczone żeby się nie rozsypywał? I na jaką wysokość sypany?
Witaj. Kamień jest różnie sypany. Są miejsca gdzie jest mata. Są miejsca gdzie była mata ale po kilku rewolucjach już jej nie ma a głębokość też jest różna bo dookoła domu jest on następny na inny kamień więc suma sumatum wyszło sporo. Tam gdzie świeże rabaty tam jest zwykle mata i na niej cienką warstwa kamienia taka na 5 cm może.
siakowa 21:25, 25 kwi 2018

A tu eMus dostał Dziś natchnienia zaskoczył mnie bo roślin nie mam
nicol21 21:25, 25 kwi 2018

Świetne te plamy koloru!! Pokazuj więcej koniecznie!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Catalinasdiary 08:00, 26 kwi 2018

Dziękuję
siakowa napisał(a)
Witaj. Kamień jest różnie sypany. Są miejsca gdzie jest mata. Są miejsca gdzie była mata ale po kilku rewolucjach już jej nie ma a głębokość też jest różna bo dookoła domu jest on następny na inny kamień więc suma sumatum wyszło sporo. Tam gdzie świeże rabaty tam jest zwykle mata i na niej cienką warstwa kamienia taka na 5 cm może.