siakowa
10:04, 06 maj 2018

kochana Tobie padły stipy w czosnkach a mi czosnki w stipach
jest równowaga 
To jest chyba opcja najbliższą temu co myślałam zrobić.

Jeśli chodzi o szmate to powiem tak. To jest opcja tymczasowa. Właściwie jedyne miejsce poza krawężniki na ścieżce gdzie jest w moim ogrodzie. Ale narazie będzie bo... Przerabialam już nowo powstająca rabate ze zwirem bez szmaty.. Łatwiej mi odsunąć żwir na szacie wyciąć dziurę i zasadIc przesadzic przesunąć trwa to 5 minut niż kopać w ziemi do której powlazil powbijal się żwir.... A tak sądząc usuwam sukcesywnie ta szmate i suma sumarum znika ona z rabaty... To jest dla mnie najefektywniejsza praca zwłaszcza kiedy rabata powstaje tygodniami a moje wiatry i sąsiedztwo nie próżnuje jeśli chodzi o chwasty nie wspominając o suchym pyle ziemnym z którego robią się w tym miejscu małe trąby powietrzne
musi być to przykryte najszybciej jak się da.
Także zobaczymy jak będzie to wyglądać
na pewno pokaże
póki co poustawianych jest pełno dużych doniczek tacEk i krzeseł robiących cień w te upały
dosadzilam trochę stip i zobaczymy czy się przyjmą bo nie wychodzi mi ich przesadzanie... One poprostu dają warunek mi że jeśli mają mnie kochać to będą rosnąć tam gdzie same decydują

Do ostatniego zdania się rumienię!!! Dziękuję

To jest chyba opcja najbliższą temu co myślałam zrobić.

Jeśli chodzi o szmate to powiem tak. To jest opcja tymczasowa. Właściwie jedyne miejsce poza krawężniki na ścieżce gdzie jest w moim ogrodzie. Ale narazie będzie bo... Przerabialam już nowo powstająca rabate ze zwirem bez szmaty.. Łatwiej mi odsunąć żwir na szacie wyciąć dziurę i zasadIc przesadzic przesunąć trwa to 5 minut niż kopać w ziemi do której powlazil powbijal się żwir.... A tak sądząc usuwam sukcesywnie ta szmate i suma sumarum znika ona z rabaty... To jest dla mnie najefektywniejsza praca zwłaszcza kiedy rabata powstaje tygodniami a moje wiatry i sąsiedztwo nie próżnuje jeśli chodzi o chwasty nie wspominając o suchym pyle ziemnym z którego robią się w tym miejscu małe trąby powietrzne

Także zobaczymy jak będzie to wyglądać

Do ostatniego zdania się rumienię!!! Dziękuję