Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 10:19, 01 kwi 2015

Ensata napisał(a)
Piękny tort. Wszystkiego najlepszego, bliżniaki mojej koleżanki też kawal jej zrobiły. Powiedz jaką gruszę?

No ja przyśpieszyłam jak zdałam sobie sprawe że może to byc prima aprilis i udało sie zdążyć 31.marca

grusza drobnoowocowa
Mysza 12:21, 01 kwi 2015

Torcik superaśny
gusiarz 20:40, 01 kwi 2015

O torciku nic nie powiem... mam post słodkościowy ... byle do świąt
Podobny robiłam ubiegłej jesieni... myślałam, że to prosty wzór... srogo się zawiodłam

Posadziłam dzisiaj u siebie choinki... rychło wczas ... bożonarodzeniowy wystrój z donic... Stwierdziłam, że może już pora kfiatki jakieś w donicach upchnąć na wielkanoc ... Pojechałam po kfiatuchy, ale pani u której stokrotki tarasowe kupowałam nie było... pewnie ją wywiało ...
Madzenka 20:46, 01 kwi 2015

Moja buchanani w trzecim sezonie szeroka że hej, pewnie sie w tym roku położy...
siakowa 07:11, 02 kwi 2015

raport pogodowy...... 0 stopni i .....
polinka 07:20, 02 kwi 2015

U niektórych dziewczyn wrocławskich też takie widoki. Miejmy nadzieję, że to ostatnie podrygi zimy
siakowa 07:25, 02 kwi 2015

Mysza napisał(a)
Torcik superaśny

Ja sie niestety do jesgo superaśności przyczyniałam tylko w kwestii...kupienia
siakowa 07:26, 02 kwi 2015

gusiarz napisał(a)
O torciku nic nie powiem... mam post słodkościowy ... byle do świąt
Podobny robiłam ubiegłej jesieni... myślałam, że to prosty wzór... srogo się zawiodłam

Posadziłam dzisiaj u siebie choinki... rychło wczas ... bożonarodzeniowy wystrój z donic... Stwierdziłam, że może już pora kfiatki jakieś w donicach upchnąć na wielkanoc ... Pojechałam po kfiatuchy, ale pani u której stokrotki tarasowe kupowałam nie było... pewnie ją wywiało ...

Mówisz choinki bożonarodzeniowe sadzilas? Moja domowa nie doczekała kolędy ale malutka zewnetrzna bozonarodzeniowa w dalszym ciagu zajmuje honorowe miejsce na schodach wejściowych
siakowa 07:30, 02 kwi 2015

Madzenka napisał(a)
Moja buchanani w trzecim sezonie szeroka że hej, pewnie sie w tym roku położy...

oo no to musze obserwować czy tak sie stanie..najwyzej moje bede dzielić co 3 lata żeby stały sztywno
siakowa 07:32, 02 kwi 2015

polinka napisał(a)
U niektórych dziewczyn wrocławskich też takie widoki. Miejmy nadzieję, że to ostatnie podrygi zimy

hejka a wiesz co jest najgorsze? że przez tą pogode elewacja i taras i ogrodzenie stoi a dokładniej lezy w garazu i ja stoje na dworze autem...i kurcze całą zime nie odsnieżalam auta a tej wiosny już drapałam szyby parokrotnie....wrrr