Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Zielona 10:35, 16 kwi 2015

Ensata napisał(a)
Ale piękna trawa!!! Słuchaj, Ty masz tego grujecznika? on naprawdę tak pachnie, czy to bajer reklamowy?

Pachnie jesienią, kiedy spadają liście. To nie bajer.
Ensata 10:38, 16 kwi 2015

Hm, ale pachnie tak, że warto przy tych liściach pózniej robić, czy tak srednio w skali 1-10??? Dopytuję, bo ja nie cierpię liści w ogrodzie. Plus oczko mi będą brudziły
Enya73 10:40, 16 kwi 2015

siakowa napisał(a)
Dziękuję za miłe slowa

czy ktos ma nadmiar barwinka białego vinca minor alba?????????????

Ja mam, chcesz? Właśnie kwitnie Zrobię fotki wieczorem i Ci wrzucę
Zielona 10:41, 16 kwi 2015

Ensata napisał(a)
Hm, ale pachnie tak, że warto przy tych liściach pózniej robić, czy tak srednio w skali 1-10??? Dopytuję, bo ja nie cierpię liści w ogrodzie. Plus oczko mi będą brudziły

Pachnie jak w cukierni. To nie pieczone ciasteczka... raczej karmelizowany cukier. Przedziwny zapach i tak zaskakujący w ogrodzie, że naprawdę może wprawić w osłupienie. Moje Córki rozgniatały liście, by go poczuć i wiesz... wyglądało, jakby wciągały pierwsze zioło w swoim życiu
Ensata 10:42, 16 kwi 2015

Zielona napisał(a)

Pachnie jak w cukierni. To nie pieczone ciasteczka... raczej karmelizowany cukier. Przedziwny zapach i tak zaskakujący w ogrodzie, że naprawdę może wprawić w osłupienie. Moje Córki rozgniatały liście, by go poczuć i wiesz... wyglądało, jakby wciągały pierwsze zioło w swoim życiu
hahahahah, doskonały opis, już go chcę, niestety Doczytałam, że ma też kwiatki?
Enya73 10:43, 16 kwi 2015

Ensata napisał(a)
Ale piękna trawa!!! Słuchaj, Ty masz tego grujecznika? on naprawdę tak pachnie, czy to bajer reklamowy?

Ja się wtrącę Mam większego (starszego ) grujecznika japońskiego i faktycznie pachnie jesienią
Zielona 10:50, 16 kwi 2015

Ensata napisał(a)
hahahahah, doskonały opis, już go chcę, niestety Doczytałam, że ma też kwiatki?

Zajrzyj do siebie
MAD 10:56, 16 kwi 2015

Zielona napisał(a)

Moje Córki rozgniatały liście, by go poczuć i wiesz... wyglądało, jakby wciągały pierwsze zioło w swoim życiu

Się obśmiałam.
Juzia 11:44, 16 kwi 2015

siakowa napisał(a)
buchananii zakochałam sie w niej

Juzia Ty wiesz

Świetnie wyglądają
polinka 16:29, 16 kwi 2015

Krótka rozmowa a ile pozytywnej energii