przechodziłam wczoraj kolo miejsca gdzie miał rosnąć klon czy coś ...niby odpusciłam ale wczoraj jakbym w łeb dostała taka intensywna myśl mi wpadła do głowy....reasumując drezwko będzie także poszukiwania wznowione...kurcze ale drogie te klony... u nas takie małe mikrusy 5 dych...
Jak dobrze pamiętam kupowałaś niedawno thuje-ja zarzekalam się ze u mnie ich nie będzie bo bardzo ich nie lubiłam za to ze rosną wszędzie- ale i mnie wczoraj olśniło ze nadawalyby się na tło dla brzozowego zagajnika bo na ich zielonym tle fajnie wyglądałaby białe pnie i inne białe rośliny,które tam planuje. Reasumując nie wiem o nich nic a chce wiedzieć wszystko jaka odmiana? Ile od ogrodzenia i od siebie i jaka cena za takie 1,8m jest dobra cena?
to z tego powodu fajnego zielonego tła wlasnie mam je za brzozami doorenbos
ja mam odmiane szmaragd, dosnie kolumnowo ale jak bedzie duzy to tworzy fajny gesty zywopłot, ma fajny kolor zieleni taki soczysty, nie szyszkuje itd...od ogrodzenia ja mam 50 cm a miedzy soba tez 50 cm. Płaciłam 70 zeta za 180 cm ale w jucie czyli bez doniczki nie pytaj czy to dobra cena bo w róznych stronach sa rózne...np nie pytaj sie polinki ani oli bo sie zalamiesz