Zamienników za marchewkę jest dużo Ale koniec tematu odchudzania, jak dojdę do 55 kg będę się chwalić...
Kasiek a nie myślałaś aby zamiast prosa dać gracka do przesłony basenu? Albo Gracielę( nie wiem jak to się pisze) albo coś na S. (Ewka Kuba pokazywała ostatnio u siebie). Proso urosnie max.1,5. to nie za mało?
5 przed 40? już wiem za co mam Cie nie lubić jak dojdziesz do 55 kg będę Cię nie lubić podwójnie, jak popatrzę na Twój ogród- to już potrójnie, jeszcze coś?
a tak marginesie wtrącę się ogrodowo- to Silberfeder ale rośnie do 2 metrów
paulinka ja jeszcze tylko zapytam dziecko a ile Ty masz wzrostu co bym Cie zaraz czyms z tej zazdrosci nie stukneła to sie zastanow zanim odpowiesz )))))
myślałam ale gracaka nie mam a proso mam potzreba mi dużo bo ok 5-6 sztuk a duzych nie kupie..dwa lata nie bede czekac na efekt...a prosa mam już grube kępy więc nawet jak podziele jeszcze na pół to bedzie grubsze niż gracki trzy włosowe kupione...ale temt nie zamkniety...
potzrba mi czegos stosunkowo wyprostowanego bo nie ma tam za duzo miejsca na pokladanie się więc graziella chyba odpada bo widze ze ona bardziej zwisa...to na s tez. wydaje mi sie ze to proso jak je wykopywałam od rodziców było wyższe ode mnie