Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 07:51, 25 cze 2015

Iwk4 napisał(a)

Kasiu, za dwa dni mam luz ... i fotki zrobię dla ciebie
Buziak. A z kilogramami to ja do was nie pasuję. Ja jestem szczupła inaczej

oj masz luzik masz ale ja tez
MAD 08:06, 25 cze 2015

Jeżu jak się baby rozgadaly! Dorzucę swoje 3 grosze w temacie... 50 pare, sorry kilka to moja waga wifziala ostatnio za czasow panieńskich. A to dawno temu bylo. I bardzo mi sie podoba nowa interpretacja BMI. Też wychodzi na to, że jestem za niska.

A już w tematach ogrodowych to zakątek nawet z nieprzyciętymi hrabiszczami wygląda cudnie. I niech Ci się lepiej wizja przez przynajmniej 3 sezony nie zmieni!
beta 08:55, 25 cze 2015

rabata z brzozami wygląda obiecująco...będą cudnie umilały czas wypoczywającym na placyku żwirowym
polinka 09:21, 25 cze 2015

siakowa napisał(a)
Coby zakonczyc dołujący temat troche zdjec zeby było porownanie za tydzien i za dwa
Dla juzi- buchananii z drzwiami

Placyk niestety dalej bez slonca

Kasiek we wnęce wejściowej będzie deseczki?

W kąciku brzozowym piękne kolorowe elementy małej, ruchomej architektury
siakowa 09:29, 25 cze 2015

MAD napisał(a)
Jeżu jak się baby rozgadaly! Dorzucę swoje 3 grosze w temacie... 50 pare, sorry kilka to moja waga wifziala ostatnio za czasow panieńskich. A to dawno temu bylo. I bardzo mi sie podoba nowa interpretacja BMI. Też wychodzi na to, że jestem za niska.

A już w tematach ogrodowych to zakątek nawet z nieprzyciętymi hrabiszczami wygląda cudnie. I niech Ci się lepiej wizja przez przynajmniej 3 sezony nie zmieni!

oj ta rabata wymagała tyle pracy potu czasu że nie widac po niej tego...ale powaznie zaczelismy kopac we wrzesniu i jeszcze jest nieskończona...jakbym tylko półsłówkiem w najblizszym dziesięcioleniu wsponiała i zmianie to zostałabym pogrzebana żywcem
siakowa 09:30, 25 cze 2015

beta napisał(a)
rabata z brzozami wygląda obiecująco...będą cudnie umilały czas wypoczywającym na placyku żwirowym

za brzozami sa posadzone jaskrawe różowe tawułki więc dojdzie troche koloru
siakowa 09:34, 25 cze 2015

polinka napisał(a)

Kasiek we wnęce wejściowej będzie deseczki?

W kąciku brzozowym piękne kolorowe elementy małej, ruchomej architektury

nie, tam koło okna jest taki pas cieńszej sciany..tam bedzie jeeszcze HPL drewnopodobny. tam we wnęce wejściowej bedzie szary klinkier tak jak we wnęce tarasowej. taki:

ha ha Juzia znowu będzie dogryzac że rysuje sobie w paincie ogrod

a zwróciłas uwage na popisane płytki? wczesna nauka alfabetu
polinka 09:46, 25 cze 2015

Ha, to teraz już wiem Dobrze,że przywuważyłam grila bo robię listę wyjazdowo-urlopową i o kupnie "jednorazówki" zapomniałam

Ale gdzie te płytki z alfabetem to nie wiem...wpatruję się i chyba jestem ślepa bo nic nie widzę
nawigatorka 09:51, 25 cze 2015

mnie tez kopanie czeka jakieś 25 m2 i 50/60 cm głęboko. mam nadzieje że tak jak Wy dam radę. kopalicie też ręcznie?

moja córka pisze po nieotynkowanych scianach domku ogrodnika-kurcze ja się chyba pisać iczyłam w szkole - ona miała 3,5 roku jak sie podpisywała sam - znak czasu
siakowa 09:59, 25 cze 2015

polinka napisał(a)
Ha, to teraz już wiem Dobrze,że przywuważyłam grila bo robię listę wyjazdowo-urlopową i o kupnie "jednorazówki" zapomniałam

Ale gdzie te płytki z alfabetem to nie wiem...wpatruję się i chyba jestem ślepa bo nic nie widzę

na tym pierwszym zdjeciu brzozowej co wstawiałam razem z buchananii i drzwiami