Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 07:18, 06 sie 2015

polinka napisał(a)

Nie dziwię się A czemu wodospad na oknie?

bo tak lało i wiało że po oknie płynął wodospad!!! nic przez okno nie widziałam
siakowa 07:19, 06 sie 2015

jazzy napisał(a)

A wiesz, że u mnie ta sama sytuacja?

ciekawe od czego to zalezy? pokaż
siakowa 07:22, 06 sie 2015

Jagodaa napisał(a)

Hahaha, to prawie.ode mnie ulewę dostałaś, bo ja raczej wschód od Ciebie, bardzo lekko południowy
a to widzisz miałam błędne pojęcie czyli jednak nie tak daleko Ty ode mnie sprecyzujesz?
siakowa 07:23, 06 sie 2015

chojna napisał(a)
Śliczne widoki!
Podglądam Twój ogród często! Tworzysz go z pomysłem, rozmysłem i konsekwencją. Super.
Moje rozplenice nie kwitną.

Witam To zapraszam do aktywnego i głośnego podglądania Teraz juz musisz Dziękuję za miłe słowa
siakowa 07:24, 06 sie 2015

inag napisał(a)
U mnie jeszcze żadna rozplenica (na 21) nie ma tego cudniastego kotka Pocieszam więc oczy u Ciebie

ło...a to zwykle u mnie na śląskiej syberii wszytsko opóźnione
siakowa 07:26, 06 sie 2015

Sebek napisał(a)

Nooooo, ładnie masz

U mnie chyba będzie jeszcze lato, bo rozplenice szczotek do butelek jeszcze nie wypuściły

Dziękuję
no to ja nie wiem jak moje lato interpretować bo na 7 sztuk koty ma jedna
PS- Do zobaczenia
nawigatorka 07:37, 06 sie 2015

U nas ani kropli...nawadnianie chodzi.a Hameln mają już niskie kotki ale jeszcze w głębi kępy.o ile wcześniej nie uschna od upałów.
siakowa 07:41, 06 sie 2015

nawigatorka napisał(a)
U nas ani kropli...nawadnianie chodzi.a Hameln mają już niskie kotki ale jeszcze w głębi kępy.o ile wcześniej nie uschna od upałów.

tak jak juz malkulkowi pisałam..z tego co widze mam 4 hameln i 3 bezodmianowe. Bezodmianeowe sa obecnie 2 razy wieksze niz hameln bo wieksze kupione ale one nie maja jeszcze kotów.
Zaczyna mieć takie schowane koty jedna hameln która rośnie z trzema bezodmianowymi w jednym miejscu...wniosek...jako że przesadzałm wiosna rozplnice wiec nie biore wszytskich pod uwagę do porównania bo to mogło zaważyć...ale tam gdzie rosną w spokoju to u mnie hameln mają wcześniej koty niż bezodmianowe
nawigatorka 07:47, 06 sie 2015

siakowa napisał(a)

tak jak juz malkulkowi pisałam..z tego co widze mam 4 hameln i 3 bezodmianowe. Bezodmianeowe sa obecnie 2 razy wieksze niz hameln bo wieksze kupione ale one nie maja jeszcze kotów.
Zaczyna mieć takie schowane koty jedna hameln która rośnie z trzema bezodmianowymi w jednym miejscu...wniosek...jako że przesadzałm wiosna rozplnice wiec nie biore wszytskich pod uwagę do porównania bo to mogło zaważyć...ale tam gdzie rosną w spokoju to u mnie hameln mają wcześniej koty niż bezodmianowe

Słuszne podejście.u Oli hamelnnpokazalo koty 2 tygodnie przed moimi.twoje bezodmianowe kotów nie mają a moje od 2 tygodni (znaczy jedna bo druga dalej nie ma) wiec to różnie bywa
babka 08:13, 06 sie 2015

Czesc Kaśka