Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* » Edycja postu

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 21:52, 11 paź 2015

Enya73 napisał(a)

No właśnie, a ja jeszcze wszystkich cebul nie posadziłam☺. Miej litość, przecież jak do Ciebie przyjdzie zima, to do mnie przez miedzę tyż.

Anita no ja trzese juz portami, licze bardzo ze strasze na zapas nawet nie wiem gdzie mam skrobaczke do szyb bomprzeciez auto na dworze bo garaz caly w drewnie jeszcze wrrrrr
siakowa 21:53, 11 paź 2015

Jesusiczku ide ogladac mecz bo eM siedzi na trybunach i jak go pokażą a ja nie zobacze to wstyd bedIe
Madzenka 21:55, 11 paź 2015

Zielona napisał(a)
Siaku - zawsze kojarzę Cię z jazzy i katiax. Jakoś tak mniej więcej w jednym czasie aktywowałyście się na forum i wszystkie zaczynacie tworzyć bardzo indywidualne ogrody. Lubię do Was zaglądać i melduję, że z ukrycia czasem czytam

Katiaxxx znika i sie pojawia, Jazzy zmiania avatarki, ciagle incoguto (jak maila pewien nauczyciel PO w moim liceum )i i mało zdjęc pokazuje a Siakowa ..... Siakowa lata od poczatku z wylwalonym językiem od roboty w ogrodzie i duzo fotek robi .
Jedno ,pokolenie a jakże inne
Macham Siaku i zmień opony
katiaxx 22:05, 11 paź 2015

Madzenka napisał(a)

Katiaxxx znika i sie pojawia, Jazzy zmiania avatarki, ciagle incoguto (jak maila pewien nauczyciel PO w moim liceum )i i mało zdjęc pokazuje a Siakowa ..... Siakowa lata od poczatku z wylwalonym językiem od roboty w ogrodzie i duzo fotek robi .

no jakoś tak bywa że się czasem znika, poza tym to forum wciąga i człowiek już ani nic nie poczyta ani nie poogląda ani nic, no to tyż niedobrze, ja wiem że tu sa takie co to wszystko i z O. zrobią ale ja nie , poza tym mam wieloletnią zapaść finansową to ogród mi idzie jak po grudzie to co będę focić ? tempo ma się takie jakie możliwości

idę sobie Twoje fotki pooglądać
Sebek 22:05, 11 paź 2015

siakowa napisał(a)
Jesusiczku ide ogladac mecz bo eM siedzi na trybunach i jak go pokażą a ja nie zobacze to wstyd bedIe

Wstyd byłby jakbyśmy przegrali

Opony mam w bagażniku A wszyscy straszą śniegiem -przykład z Ciebie wzięli
siakowa 22:07, 11 paź 2015

Sebek napisał(a)

Wstyd byłby jakbyśmy przegrali

Opony mam w bagażniku A wszyscy straszą śniegiem -przykład z Ciebie wzięli

Mowisz ? No to ide skarpetki parowac
katiaxx 22:10, 11 paź 2015

siakowa napisał(a)

Mowisz ? No to ide skarpetki parowac

ja mam z 15 bez par jakby co coś brakowało to daj znać
katiaxx 22:11, 11 paź 2015

cofnęłam się z 10 stron i nie za bogato tu zdjęć chyba skocze do Joli czuję że ona nie zawiedzie
ale irga - fajny pomysł zawsze ją lubiłam ostatecznie się zdecudowałam na berbetysa carpet którego tez wydałam
ciężko jest być niezdecydowaną

siakowa 22:13, 11 paź 2015

katiaxx napisał(a)

ja mam z 15 bez par jakby co coś brakowało to daj znać

Oj ze skarpetkami bez pary to mnie nie pobijesz..mam jakies krasnolutki w domu a nawet gdyby to pralka wciagala to przeca by sie juz zatkala...ale mam gorsze zadanie...ide pqrowac antygwałtki tzn te cienkie podkolanówki kobiece...niewykonalne
Zielona 22:13, 11 paź 2015

Madzenka napisał(a)

Stanę w obronie znikających i tych, którzy nie mają ochoty na spotkania. Forum to rzeczywistość wirtualna. Przyjemność, która pochłania mnóstwo czasu. Kiedyś bywałam codziennie. Dzisiaj nie mogę sobie na to pozwolić. Nawet w Wojsławicach nie miałam ochoty na rozmowy, bo... po co udawać rozchichotaną i uśmiechniętą, kiedy jest się akurat w dokładnie odwrotnym nastroju? Bardzo cenię, Marzenko, Twoją energię. Nikt nie zaprzeczy, że jesteś jednym z głównych motorów tego forum. Uwielbiam to, że potrafisz motywować ludzi, ale... nie każdy taki jest
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies