Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* » Edycja postu

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 11:40, 10 lis 2015

jazzy napisał(a)

A co Ty jeszcze tam robisz przy tych wnętrzach, skoro masz juz wszystko cycuś glancuś?

ja mam cycus glancuś? dzioooołszka. przedpokój bez lampy, zakurzona z budowy żarówka wisi, w łazience brak prysznica i lamp , brak drzwi do pralni, brak pochwytu na balustradzie, meble do przerówbki, sypilania to tylko stare łózko, balkoniki to zamiast szyby pleksi, brak oświetlenia na zewnątrz ze jak po ciemnku wracam to kluczem nie umiem trafic itd.
a w środe skupiamy sie na przeróbce starego łózka starszego na nowe łózko młodszego
siakowa 11:41, 10 lis 2015

ewa004 napisał(a)
Jak piszesz ile jest do poprawki w tym ogrodzeniuco to niby fachowcy robili , to tym bardziej Emusia podziwiam za to jak sam zrobił nasza bramę .
Tez bym się do wielu rzeczy przyczepiła ale ..po co i tak już nie poprawi

dlatego to co możemy i na co starcza umiejętności i czasu to sami robimy. a że mało czasu mamy i mało umiejętności to mamy "fachowców "
siakowa 11:42, 10 lis 2015

leon60 napisał(a)

pocieszaj się tym, ze nie wydałaś na fachowców a niedociągnięć po czasie nie widać

ja tez nie wydałam na fachowców jeszcze
Madzenka 18:39, 10 lis 2015

Oj tam oj tam wykończyć wszystko? W starym domu na przedpokoju miałam żarówkę bez oprawki ale nie opłacało sie wyminic na lampę bo przecież sie przeprowadzaliśmy
Taśmę led w łazience M zamontował po 5 latach.... A w salonie poczekam kolejne 5 ...
Jagodaa 18:56, 10 lis 2015

Ja od roku słucham, że co ja za listw przypodłogowe wybrałam, jak to uciąć pod kątem 45 stopni, żeby było idealnie. Ale jakiś miesiąc temu poM ogłądał filmiki instruktażowe, więc jeszcze dam mu trochę czasu .

Wiosną i latem jakoś się tych niedoróbek, braków w wyposażeniu nie dostrzega. Ja zwykle jesienią zaczynam łapać lekkiego doła, aż w końcu się spinam i coś tam nadrabiam w miarę możliwości. Teraz też już zaczęłam sezon zimowo domowy i już coś do przodu mam, nie jest źle, z dwa dni się pocieszę nowościami w domu .
lojalna_ 19:13, 10 lis 2015

siakowa napisał(a)

ja mam cycus glancuś? dzioooołszka. przedpokój bez lampy, zakurzona z budowy żarówka wisi, w łazience brak prysznica i lamp , brak drzwi do pralni, brak pochwytu na balustradzie, meble do przerówbki, sypilania to tylko stare łózko, balkoniki to zamiast szyby pleksi, brak oświetlenia na zewnątrz ze jak po ciemnku wracam to kluczem nie umiem trafic itd.
a w środe skupiamy sie na przeróbce starego łózka starszego na nowe łózko młodszego

TOS się wychwoliła u mnie sporo podobieństw
siakowa 19:31, 10 lis 2015

Zapomniałam o listwach przypodlogowych i garazu nawet bez tynków wewnętrznych

A dziś dzieci wywiozlam chciałam os już zacząć a tu prądu nie ma i co godzinę mówią że za godzinę wrrrr
Kuba 20:15, 10 lis 2015

siakowa napisał(a)

A dziś dzieci wywiozlam chciałam os już zacząć a tu prądu nie ma i co godzinę mówią że za godzinę wrrrr

to chyba za karę że się dziecióf pozbyłaś
siakowa 20:17, 10 lis 2015

Kuba napisał(a)

to chyba za karę że się dziecióf pozbyłaś

No jak pozbyła ? Babcia się stesknila
Kuba 20:22, 10 lis 2015

siakowa napisał(a)

No jak pozbyła ? Babcia się stesknila

to są jeszcze takie babcie?