Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kasik 07:15, 02 cze 2018

Cięcie przeprowadzone mistrzowsko, ale Wiesz co ja o tym sądzę. Muszę Cie zmusić do kupienia czegoś szalonego , czego nie da się równiutko przycinać i będziesz miała przymusową terapię.

Nie można być tak poukładanym, bo wtedy wszyscy w koło czują się większymi bałaganiarzami niż są w rzeczywistości. :

Róże zachwycają .
Kindzia 07:16, 02 cze 2018

eee_taam napisał(a)
gdzie kupowałas Nigre ?...jakoś nie ma teraz jej nigdzie.

W Czańcu. Tam jest producent. Dzwoniłam, potwierdził, że ma i przywieźliśmy. Mam zawsze duże auto, podwiesiliśmy koronę, która praktycznie cała wystawała na zewnątrz przez otwarty bagażnik samochodu i już
Znalazłam go przez Związek Szkółkarzy...nie pamiętam nazwiska już...
Kindzia 07:33, 02 cze 2018

eee_taam napisał(a)
ja tylko czekam na lepszy deszcz i tez przesadzam ....przy nawadnianiu i wilgotnej ziemi tez bym przesadzała

moja róza 3tyg? (cos takiego) temu przesadzona zakwitnie dwoma pąkami ...a duzo liści jej uschło ...ale juz widze ze puściła nowe z przesadzeniem buka Rohana tylko czekam do jesieni bo to jednak drzewo

Może jednak dzisiaj padać będzie, już się słoneczko schowało.

Moje dwie róże przesadzane przy okazji robienia cycusia są w różnym stanie. Jedna spoko, druga dużo słabiej rokuje. Zobaczymy...

Buka by szkoda było, bardzo kiedyś szukałam buka rohan weeping, wtedy nie znalazłam, teraz nie mam miejsca, bardzo podobają mi się jego liście.
Kindzia 07:35, 02 cze 2018

Kasik napisał(a)
Cięcie przeprowadzone mistrzowsko, ale Wiesz co ja o tym sądzę. Muszę Cie zmusić do kupienia czegoś szalonego , czego nie da się równiutko przycinać i będziesz miała przymusową terapię.

Nie można być tak poukładanym, bo wtedy wszyscy w koło czują się większymi bałaganiarzami niż są w rzeczywistości. :

Róże zachwycają .

Oj tam, oj tam...

Zmusić...tylko gdzie posadzić to szaleństwo????
Już zamówiłam na dosadzanie na cycusia, ale to już na prawdę ostatni raz

Buziolek
Kindzia 07:40, 02 cze 2018

Candlelight (młodziutka) na płatkowym dywanie z Alchymista i ta sama z Red Leonardo...bez komentarzy...

Dorosła Candlelight (wiele się nie różnią)

Lady of Shalott

Widzisz chwaściory Kasiu???
Kindzia 07:43, 02 cze 2018

NN

Grace

Isabella Rossellini

Mm Knorr

Kindzia 07:45, 02 cze 2018

Princess Alexandra of Kent, Sunny Sky

Candlelight, Nostalgia

zbigniew_gazda 07:46, 02 cze 2018

Byłem Kasiu i widziałem. Piękny ogród. A wiesz co? Postanowiłem nie przycinać azalii japońskich. Dałem pomiędzy nimi 2 duże kamienie i niech się pną po nich. Przycinanie będzie jaki m będzie za ciasno. Też mam stresa że masz tak wszystko poukładane.
Kindzia 07:48, 02 cze 2018

John Betjeman, Teasin Georgia z Barkarole

Tea Clipper, Grace

Kindzia 08:54, 02 cze 2018

zbigniew_gazda napisał(a)
Byłem Kasiu i widziałem. Piękny ogród. A wiesz co? Postanowiłem nie przycinać azalii japońskich. Dałem pomiędzy nimi 2 duże kamienie i niech się pną po nich. Przycinanie będzie jaki m będzie za ciasno. Też mam stresa że masz tak wszystko poukładane.

U mnie muszą być przycinane Zbysiu w związku z ograniczonym miejscem. Poza tym...lubię kulisto

Dzisiaj rano dorobiłam się dwóch kolejnych kulek Jeszcze tylko trzeba ciut ławeczkę skrócić, do tej pory nie było czasu...

Ładnie wyglądają takie naturalne, od razu widzę azalie u Bogdzi...taki przepych! U Ciebie też tak będzie, tylko troszkę poczekać musisz

Jaki stres, Zbysiu!

I dziękuję za miłe słowa