Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 13:14, 07 lip 2016

Margarete napisał(a)

I ja też...

Myślę, że dla Ciebie jeszcze starczy. Podzielę Wam.
lojalna_ 14:48, 07 lip 2016

ogrod mnie powalił na kolana.

pieknie masz.... tyle slicznych ujec , soczystosc zieleni , pieknie kwitnacych kwiatow i kompozycje naprawde jest co ogladac )))

sle całusy i mam nadzieje ze jeszcze sie u Kapiasa spotkamy ))))

bigosu tez załuje .......

aaa wrociłam do Twojego pierwszego watku i z duzym zaciekawieniem poczytałam o decyzji na ogrod i dom :0 miałam podobne przemyslenia.))
Kindzia 17:14, 07 lip 2016

lojalna_ napisał(a)
ogrod mnie powalił na kolana.

pieknie masz.... tyle slicznych ujec , soczystosc zieleni , pieknie kwitnacych kwiatow i kompozycje naprawde jest co ogladac )))

sle całusy i mam nadzieje ze jeszcze sie u Kapiasa spotkamy ))))

bigosu tez załuje .......

aaa wrociłam do Twojego pierwszego watku i z duzym zaciekawieniem poczytałam o decyzji na ogrod i dom :0 miałam podobne przemyslenia.))

Bardzo serdecznie dziękuję Spotkać to się na pewno spotkamy, jak nie u Kapiasa to gdzie indziej Wybieramy się na Święto Traw w Wojsławicach we wrześniu, może też się zdecydujesz?
Bigos wychodzi nam na prawdę dobry, to masz czego żałować Szkoda, że nie mogłaś być z nami

Pierwszy wątek...aż sama teraz do niego wróciłam, ale byłam zielona wtedy...i jakie dylematy miałam, teraz mnie śmieszą, wtedy na prawdę tak czułam

Muszę zobaczyć co u Ciebie słychać Macham
JulkAd 19:29, 07 lip 2016

Kindzia napisał(a)

Czekaj, bo ciągiem piszesz...kupiłaś 5 lilii, jak rozumiem? Te złamane będą znowu za rok, nie martw się. Przecież cebuli nie wytargała na tych amorach???

Zakochała Ci się psica?

Kupiłam ale tylko na próbę, nawet fajnie wyrosły ale zmienię im miejsce, bo ciut róże mi widok na nie zasłaniają. Nie są wysokie. Wprawdzie miały być różowe, a są białe i majtkowe ale co tam.
Kora się przed amantem popisuje, o zakochaniu mowy nie ma... zresztą amant już niegroźny, a i Korę czas wysterylizować, bo ona z tych ras co może się coś przyplątać, a choróbska nam niepotrzebne.
jolanka 21:49, 07 lip 2016

Ja na roślinki a Wy o bigosie. Ale w takim towarzystwie to i bigosiku by się zjadło
Kindzia 11:30, 08 lip 2016

JulkAd napisał(a)

Kupiłam ale tylko na próbę, nawet fajnie wyrosły ale zmienię im miejsce, bo ciut róże mi widok na nie zasłaniają. Nie są wysokie. Wprawdzie miały być różowe, a są białe i majtkowe ale co tam.
Kora się przed amantem popisuje, o zakochaniu mowy nie ma... zresztą amant już niegroźny, a i Korę czas wysterylizować, bo ona z tych ras co może się coś przyplątać, a choróbska nam niepotrzebne.

Lilie będą wyższe, na razie młode przecież.

To Kora do operacji szykowana...myślę, że też bym sterylizowała. Nawet zastanawialiśmy się z Figiem, ale on do bab nie ucieka i w miarę posłuszny. To mu zostawiliśmy jego klejnoty
Kindzia 11:31, 08 lip 2016

jolanka napisał(a)
Ja na roślinki a Wy o bigosie. Ale w takim towarzystwie to i bigosiku by się zjadło

Roślinki też będą. Najpierw muszę wyjść z pracy i dojechać...
Kindzia 11:34, 08 lip 2016

Jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik i urlop zaczynam

Zaraz do Pszczyny jedziemy i pierwsze pod nóż pójdą donice. Czyli przesadzanie w tamtych dwóch i posadzenie w tej trzeciej, nowej całkiem

Miłego weekendu
Kindzia 18:24, 08 lip 2016

Było, w trakcie i jest

Przecież to tylko dwa tygodnie od posadzenia, a już Rubrum się znacząco ukorzeniła. Santolina spokojnie...

A teraz odpoczywam
Margarete 19:32, 08 lip 2016

No i superowo wyglądają wszystkie 3.
Macham i wracam do pracy....dziś u mnie mycie okien....