Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 11:35, 30 lis 2016

BasiaLT napisał(a)

Prace zawsze można zmienić

Pewnie, jak mi Kasia znajdzie taką, w której mi będą podobnie płacić jak tu, nie ma sprawy
lojalna_ 11:40, 30 lis 2016

Kindzia plan jak ta lala ) optymizm tryska ))))
Kindzia 11:48, 30 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Kindzia plan jak ta lala ) optymizm tryska ))))

Ty wiesz Jolcia, że plany nie zawsze się spełniają na 100%. Ale się postaram
12:37, 30 lis 2016
czytam plan ...uszka ...itp.

zmobilizowałaś mnie muszę listę zrobić co to będę gotować ...tylko wcześniej zakupy pasuje zrobić ...trochę się boje tych sklepów ...bo juz gdzie sie nie pójdzie to tłum szalony jest
Kindzia 14:14, 30 lis 2016

eee_taam napisał(a)
czytam plan ...uszka ...itp.

zmobilizowałaś mnie muszę listę zrobić co to będę gotować ...tylko wcześniej zakupy pasuje zrobić ...trochę się boje tych sklepów ...bo juz gdzie sie nie pójdzie to tłum szalony jest

Nie cierpię sklepów!!! Większość w sieci kupuję, te spożywcze też. Supermarket mi do domu przywozi i tu, i tam. Za bardzo niewielką opłatą. Właśnie dzisiaj M zakupy przyjął. Zapłata kartą. I nie musisz nosić ciężkiego
14:26, 30 lis 2016
Kindzia napisał(a)

Nie cierpię sklepów!!! Większość w sieci kupuję, te spożywcze też. Supermarket mi do domu przywozi i tu, i tam. Za bardzo niewielką opłatą. Właśnie dzisiaj M zakupy przyjął. Zapłata kartą. I nie musisz nosić ciężkiego

w sklepach internetowych i ja kupuje ...ile mogę

ale niestety u mnie zwykły spożywczy nie dostarcza....zresztą jeśli nawet to owoce warzywa, ser (biały na sernik) czy chleb ..i takie tam zapominajki ...to trzeba kupić prakycznie przed samym świętami ...i te tłumy jakoś strawić...chyba się tego nie uniknie
Ewa777 14:31, 30 lis 2016

Kindzia napisał(a)
Tak się zastanawiam...listopad nie najgorszy w tym roku był. Zwykle chlapa i paskudnie, a w tym roku pozytywnie zaskoczył. Gdyby jeszcze słoneczko do 18,00 chociaż świeciło...

Planuję teraz w sobotę zakopcować róże. Na niedzielną noc prognozy w Pszczynie przewidują -10...

Trzeba oświetlenie w ogrodzie rozłożyć, może do tego też teraz mi się uda eMusia przekonać

I może już uszka i pierogi czas zacząć lepić i mrozić...lubię mieć wcześniej z głowy, a tu już Barbórka zaraz.

Kasia mi z miesiąc już przepis na orzechowca obiecuje, muszę ją pogonić, bo może bym spróbowała.

Miłego dnia

Mi listopad też się podobał, bo bardzo szybko minął
Plany masz już przygotowane. Z realizacją tez nie będziesz miała problemów.
To obie będziemy kopczykować w sobotę
Basilikum 14:56, 30 lis 2016

Kindzia napisał(a)

Pokój...to pensjonat ma być, rozumiem?

pensjonat z duzym ogrodem

Kindzia napisał(a)

Kasia mi z miesiąc już przepis na orzechowca obiecuje, muszę ją pogonić, bo może bym spróbowała.

niech wstawi od razu w ogrodowej kuchni to wszscy skorzystamy
Kindzia 19:17, 30 lis 2016

eee_taam napisał(a)

w sklepach internetowych i ja kupuje ...ile mogę

ale niestety u mnie zwykły spożywczy nie dostarcza....zresztą jeśli nawet to owoce warzywa, ser (biały na sernik) czy chleb ..i takie tam zapominajki ...to trzeba kupić prakycznie przed samym świętami ...i te tłumy jakoś strawić...chyba się tego nie uniknie

Powiem Ci, że nawet sprawdzałam czy do Ciebie dostarczają...i nie. Zdziwiłam się, bo na moją wieś jeżdżą...

Tak, są takie produkty, które trzeba kupić na ostatnią chwilę. Trudno.

Święta nam szybko zlecą w tym roku, tylko jeden dzień wolny zyskujemy. Za to w przyszłym roku Wigilia w niedzielę przypada, długie święta będą
Kindzia 19:19, 30 lis 2016

Ewa777 napisał(a)

Mi listopad też się podobał, bo bardzo szybko minął
Plany masz już przygotowane. Z realizacją tez nie będziesz miała problemów.
To obie będziemy kopczykować w sobotę

Chciałabym się wyrobić, za tydzień na weekend prawdopodobnie Marcysia z nami będzie. Przy niej niewiele zrobię, nie odstępuje mnie na krok