Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę... » Edycja postu

Mój ogród pod górkę...

Kuba 07:17, 19 mar 2017

Kacha123 napisał(a)

Cześć Kochana!
Dzięki, że o mnie pamiętasz. Zbieram się, żeby do Ciebie zadzwonić, ale albo brak czasu, albo nastrój do d... i nie chcę nikogo dołować swoimi dołami. Ale już się ogarniam wraz z wiosną i zaświeciło dla mnie słońce!

za ten telefon to Cię powinnam przez kolano przełożyć już miałam jechać i Cię namacalnie szukać, ale dobrze że już OK
Kacha123 07:17, 19 mar 2017

nawigatorka napisał(a)
Kawę poczulam

Moja aż taka aromatyczna nie jest, to chyba Ewci
Ale chętnie Ci zrobię!
Kacha123 07:19, 19 mar 2017

Kuba napisał(a)

za ten telefon to Cię powinnam przez kolano przełożyć już miałam jechać i Cię namacalnie szukać, ale dobrze że już OK

Ja już tak mam, że zimą zawsze mnie depresyjne nastroje łapią i tak żyję w tej melancholii do pierwszych wiosennych promieni słońca. Ale miło, że o mnie myślałaś.
07:21, 19 mar 2017
Kacha123 napisał(a)

Nasza sąsiadka, która walczy o drogę na naszym osiedlu, ma zrobić rozeznanie w urzędzie.

ja tez walcze o droge ...kiepskawo mi idzie )) ...ale przynamniej projekt juz jest ...i coś napakują o przyszłym roku ...to jest jakaś nadzieja.
Kacha123 07:24, 19 mar 2017

eee_taam napisał(a)

ja tez walcze o droge ...kiepskawo mi idzie )) ...ale przynamniej projekt juz jest ...i coś napakują o przyszłym roku ...to jest jakaś nadzieja.

U nas po kilku latach walki usypali przy drodze trzy kupy destruktu - tyle się nawojowaliśmy! Śmieszne?
Juzia 07:27, 19 mar 2017

Kacha123 napisał(a)

Cześć Juzia! Kopę lat! Jak tam prognozy na lato? Będzie u Ciebie? Bo przecież wyjazd planuję w lato, już kolejne, do Ciebie Chyba, że Ty wreszcie zaszczycisz południe?

Swoją drogą, to już trzeci sezon się umawiamy, nie?

Kaśka...ja planuję mieć nowe leżaki na lato!!!
Musisz przetestować!

Ja to wiesz....nigdy nic nie wiem
Planować nie mogę
Juzia 07:31, 19 mar 2017

eee_taam napisał(a)

A jak się walczy o drogę???
Może jakieś podpowiedzi?

Kacha123 07:31, 19 mar 2017

Juzia napisał(a)

Kaśka...ja planuję mieć nowe leżaki na lato!!!
Musisz przetestować!

Ja to wiesz....nigdy nic nie wiem
Planować nie mogę

Kochana! Wypróbować leżaki mi każesz? Toż to się trzeba jakoś prezentować na tym leżaku! Jeszcze w lato w dodatku! Dobrze, że mnie na tyle wcześniej uprzedziłaś
Juzia 07:34, 19 mar 2017

Kacha123 napisał(a)

Kochana! Wypróbować leżaki mi każesz? Toż to się trzeba jakoś prezentować na tym leżaku! Jeszcze w lato w dodatku! Dobrze, że mnie na tyle wcześniej uprzedziłaś

Hahahaha!!!

Kasieńko...u mnie jak w domu! Nie musisz wciągać brzucha
Kacha123 07:36, 19 mar 2017

Juzia napisał(a)

A jak się walczy o drogę???
Może jakieś podpowiedzi?

Pisze się dużo pism z podpisami i wskazuje, że tą błotnistą nieutwardzoną drogą prowadzi do nas wszystkich przyjezdnych gości GPS, wg którego, jak i wg map jest to droga z prawdziwego zdarzenia. Czyli stan jest taki, że w papierach droga jest, a w rzeczywistości nie ma!