MirellaB
09:58, 19 sie 2015
Gosiu obejrzałam zdjęcia na spokojnie przy kawie i stwierdzam, że bardzo ładnie obsadziłaś rabaty. Wszystko mi się podoba za wyjątkiem Ty wiesz czego - brązowej trawy. Jeszcze się do niej nie przekonałam, ale robię postępy,bo w ogrodniczej już miałam ją w ręku i myślałam, żeby kupić na próbę - jednak nie kupiłam
Twoje FC wyglądają jakoś inaczej niż moje. Czy Twoje mają suche, poczochrane końcówki? Ktoś mi pisał,że mam poczekać, aż się rozrosną i położą - więc czekam
Pięknie Rh się wzięły i odbiły, cisy też lepiej wyglądają.
Pisałaś coś o obwódce z bukszpanu - dajesz ją? Nie będzie za dużo?
Nie wiedziałam, że masz Hakone, gdzie kupiłaś? Ja też bym chciała tylko nie wiem czy w tym roku.
Pamiętasz o jutrzejszym spotkaniu?
Buziaki

Twoje FC wyglądają jakoś inaczej niż moje. Czy Twoje mają suche, poczochrane końcówki? Ktoś mi pisał,że mam poczekać, aż się rozrosną i położą - więc czekam

Pięknie Rh się wzięły i odbiły, cisy też lepiej wyglądają.
Pisałaś coś o obwódce z bukszpanu - dajesz ją? Nie będzie za dużo?
Nie wiedziałam, że masz Hakone, gdzie kupiłaś? Ja też bym chciała tylko nie wiem czy w tym roku.
Pamiętasz o jutrzejszym spotkaniu?
Buziaki