Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

MirellaB 09:58, 19 sie 2015

Gosiu obejrzałam zdjęcia na spokojnie przy kawie i stwierdzam, że bardzo ładnie obsadziłaś rabaty. Wszystko mi się podoba za wyjątkiem Ty wiesz czego - brązowej trawy. Jeszcze się do niej nie przekonałam, ale robię postępy,bo w ogrodniczej już miałam ją w ręku i myślałam, żeby kupić na próbę - jednak nie kupiłam

Twoje FC wyglądają jakoś inaczej niż moje. Czy Twoje mają suche, poczochrane końcówki? Ktoś mi pisał,że mam poczekać, aż się rozrosną i położą - więc czekam

Pięknie Rh się wzięły i odbiły, cisy też lepiej wyglądają.

Pisałaś coś o obwódce z bukszpanu - dajesz ją? Nie będzie za dużo?

Nie wiedziałam, że masz Hakone, gdzie kupiłaś? Ja też bym chciała tylko nie wiem czy w tym roku.

Pamiętasz o jutrzejszym spotkaniu?

Buziaki
MirellaB 10:31, 19 sie 2015

Gosiu, a pamiętasz w ogrodniczej jak się spotkałyśmy kupowałam dla siebie i Marty różę a'la niebieską? Jest rewelacyjna,piękna,nie choruje i u mnie zakwitnie trzeci raz
Marta też jest z niej zadowolona, jedna z dwóch róż która u niej nie choruje.
Szkoda, że nie kupiłaś
Mysza 19:41, 19 sie 2015

kitek81 napisał(a)
pooglądałam ostatnio dodane fotki-w szoku jestem, jak się wszystko ładnie rozrosło!

Dziękuję Kasiu.
Staram się jak mogę
Mysza 19:43, 19 sie 2015

Iwk4 napisał(a)

Gosiu, czy korzenie brzozy nie zabiorą hortkom wody? Może ciut je odsunąć?
Miłego dnia

Iwonko chyba już w tym roku nie dam rady z roślinkami
Będę pamiętała o wodzie.
Buziaczki.
Mysza 19:44, 19 sie 2015

Kasiek napisał(a)
Biale hortki pod brzozami widzialam u Wilczej...cudnie to wygladalo Zagladnij tam

Zaraz pobiegnę pooglądaćDziękuję.
Mysza 19:52, 19 sie 2015

MirellaB napisał(a)
Gosiu obejrzałam zdjęcia na spokojnie przy kawie i stwierdzam, że bardzo ładnie obsadziłaś rabaty. Wszystko mi się podoba za wyjątkiem Ty wiesz czego - brązowej trawy. Jeszcze się do niej nie przekonałam, ale robię postępy,bo w ogrodniczej już miałam ją w ręku i myślałam, żeby kupić na próbę - jednak nie kupiłam

Twoje FC wyglądają jakoś inaczej niż moje. Czy Twoje mają suche, poczochrane końcówki? Ktoś mi pisał,że mam poczekać, aż się rozrosną i położą - więc czekam

Pięknie Rh się wzięły i odbiły, cisy też lepiej wyglądają.

Pisałaś coś o obwódce z bukszpanu - dajesz ją? Nie będzie za dużo?

Nie wiedziałam, że masz Hakone, gdzie kupiłaś? Ja też bym chciała tylko nie wiem czy w tym roku.

Pamiętasz o jutrzejszym spotkaniu?

Buziaki

Mirelko moje FC nie mają suchych końcówek.Poczekaj ze swoimi i zobaczymy.Hackone kupowałam u P.Trawki
Dziękuję za pochwałę roślinek.Po suszy niektóre nie są tak ładne.
Fajnie, że udane te różyczki o których pisałaś.Ja zanim zrobię zakupy na rabaty muszę sobie wszystko przemyśleć.
Jeśli myślisz o mojej obwódce na froncie to nie dam jej tam.Hortensje wystarczą

Pamiętam o jutrzejszym spotkaniuCiekawe co pokupujemy hi hi

Do zobaczenia
Borbetka 21:00, 19 sie 2015

Życzę Wam fajnej zabawy. No i czekam na fotki .
Mysza 22:18, 19 sie 2015

Borbetka napisał(a)
Życzę Wam fajnej zabawy. No i czekam na fotki .

Monia a Ciebie nie będzie????
Fotki, hm.
Kasiek 23:11, 19 sie 2015

Fotki fotki, nie mysl sobie
Agania 17:57, 20 sie 2015

Gosiu pięknie jest, tak szykownie i zapraszająco, turzyce i żurawki wyglądają bajecznie...przy rabatce z brzózkami Yuangi nic nie zmieniaj, masz na to czas