Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Enya73 21:43, 22 gru 2015

Szklane i papierowe, oba rodzaje chwytają za serce. Jak zwykle urzekające dekoracje. Do Ciebie zawsze warto wpaść, bo jest czym oko ucieszyć

Pozdrawiam przedświątecznie, też nieczasowa
Madzenka 21:51, 22 gru 2015

Melduje, ze sukienka oczywiscie była zakupiona, przeciez na przecenie takiej okazji do oszczędzania nie mozna odpuścić. Tylko zamowienie poczekało 2 tygodnie na opłacenie
Sebek gałazki 16 zeta za sztuke, tylko kilka kupiłam coby na kierckę wystarczyło
Irenko ciesze się, ze wracasz do zdrowia. Ja chyba odpuszcze juz giełdę, musze odespać ten zabiegany czas
Ana Art - sosony we Wrocławiu nigdy ale to nigdy na stoiskach świątecznych nie widziałam
Kasia ja tez lubię
Frezja mój M twierdzi, że czasem moich sms nie otrzymuje
AIka - u mnie sie spradza stara tradycyjna metoda, pisze na kartkach, wkładam je w miejscach gdzie zwykle odpoczywa i zrzędze, wiercę dziurę w brzuchu......

Z radością informuję, że żaluzje zamontowane. Po ponad miesiącu od uszkodzenia dziwnie sie czuje wieczorem w domu z zasłoniętymi zaluzjami musze przywyknąć
Madzenka 21:54, 22 gru 2015

Enya73 napisał(a)
Szklane i papierowe, oba rodzaje chwytają za serce. Jak zwykle urzekające dekoracje. Do Ciebie zawsze warto wpaść, bo jest czym oko ucieszyć

Pozdrawiam przedświątecznie, też nieczasowa

Anitko własnie leze na kanapie, zwalniam bieg, od jutra urlop

Rano Tesco dowiezie częsć zakupów, reszte dokupimy. Po południu wielkie pichcenie, dekorowanie a w Wigilie czekamy na rodzicow M i moja mame. Niesty taty juz od niemal 15 lat nie ma z nami

Dziekuje za pochwały ale dekoracji u mnie w tym roku mniej, tochę po kilku latch mam przesyt dekorowania a białe honeycomb juz ostatni rok, bo cos zszarzały ....
Sebek 21:55, 22 gru 2015

Wiedziałem! No ale jakbyś nie miała żaluzji na święta to przecież przechodnie byliby zawiedzeni, gdybyś w starej kiecce wystąpiła
Ostatnio też poszedłem z torbami, no ale w końcu człowiek to najlepsza inwestycja
Madzenka 22:03, 22 gru 2015

Sebek trafne
A ja juz duża część honeycomb przeznaczylam na powieszenie w ogrodzie zimowym coby stanowiły przesłonę . Musze to jutro w świetle dziennym przemysleć
Sebek 22:04, 22 gru 2015

Koniecznie A co do szarzejących honeycomb zgłaszam się na wyprzedaż garażową
Madzenka 22:25, 22 gru 2015

Sebek będę pamiętać
Madzenka 23:05, 22 gru 2015

Pozwalam sobie zacytować za AgaeM z Szalwie czy Lawendy

U mnie Wigilia obowiązkowo z lnianym obrusem wykrochmalonym na blachę

Madzenka 13:00, 23 gru 2015

Widze, ze juz na watkach zaczela sie akcja wklejania życzeń. Bardzo prosze o uszanowanie zwyczaju wklejania zyczen w specjalnie do tego stworzonym watku. W tym miejscu mamy mozliwość podzielenia sie zyczeniami wobec wszystkich forumowiczow. Nie trzeba wkeljać zyczen w kazdym ulubionym watku.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/6353-zyczenia-na-boze-narodzenie-i-nowy-rok-2015-2016?page=2#post_4

Zakupy zrobione, ide zaczać przygowotywać ciasta
Lukasz2013 15:27, 23 gru 2015

Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzy Łukasz Loczek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies