Waldku bo Sebek jak mój syn, jest tylko rok młodszy od mojej córki wczoraj dyskutowalismy, że już dorosłym studentem jest a poznało go forum jako młodziutkiego licealistę
Sebek jak Twój syn - szok wprawdzie nigdy nie widziałam Cię w realu ale na zdjęciach wyglądasz na takie 30+ . Ale, żeby dziecko na studiach - nieźle się Madżen trzymasz
Ale od wczoraj jestem za platanami na płasko ! Naogladalam się tych holenderskich drzew na Gardenii i przynam się, że dawno sie niczym tak nie ekscytowałam jak tymi platanami . Ostatnio takie emocje były na plantacji bukszpanowej i przy kupowaniu grabów do formowania.
Aczkowliek wczoraj dojrzałam piekno bukow w stanie bezlistnym. Cieszę sie, że rok temu posadziłam 8 szt purpurea wiec jesli Danusia stwierdzi, ze ma być płasko na purpurowo to tez tak zrobie.
Chociaż wczoraj przez kilka godzin dyskutowałam o tym z Gabi w samochodzie i doszłyśmy do wniosku, ze platany na płasko w moim ogrodzie to byłoby to!
Na tym zdjęciu grab, ale ja już wiecej nie chcę grabów tylko platany takie jak na lotnisku we Wrocławiu
I muszę się Wam pochwalić, ze wizyta na Gardeni okazała sie sukcesem negocjacyjnym M jest juz zwolennikiem pergoli na tarasie kuchennym wystarczyło zobaczyc w realu o czym od trzech lat trąbię
Hi hi muszę kuć żelazo póki gorące.
Polecam obejrzeć zdjęcia na paklet.pl niestety nie zrobiłam. Zdjecia.......
Dziękuję za wczorajszy dzień i bardzo się cieszę, że mogliśmy razem zwiedzać targi
A zwłaszcza dziękuję za porwanie mnie do Werandy i potem odstawienie pod dworzec, czułem się mocno zaopiekowany i wyróżniony Sebuśkam z podladowanymi duracelkami.
Ps. śniło mi się, że sadzilem Twoje ciemierniki - jeśli trafią pod Magnolię to nawet miejsce dobrze wybrałem