Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Juzia 10:28, 01 mar 2015

Obstawiałam platany po cichu

To czekamy teraz na Dausię
Magda70 10:30, 01 mar 2015

Madzenka napisał(a)
Madziu w zywopłocie i w podjeździe te cienkie patyczki to pospolite. Na razie formuje je bez stelarzy i nie wygladają żle.
Fastigaty mają piekny gęsty pokrój i drobniejsze linie. Są cudowne, mocno nie przyrastaja więc stale wyglądają dobrze.

Madżen...męczę Cię bo mam wrażenie , że graby, które pokazała u siebie Zielona o tu:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3786-zielonej-ogrodniczki-marzenie-o-zielonym-ogrodzie?page=537

wygladają troszkę inaczej. Mają inaczej ulozone galązki??

Czy to tylko moje zludzenie? Twoje na przedplociu też nie mają liści?

Madzenka 10:53, 01 mar 2015

Sebek napisał(a)

Oj tam syn, kuzyn Nie pamiętasz?

Dziękuję za wczorajszy dzień i bardzo się cieszę, że mogliśmy razem zwiedzać targi
A zwłaszcza dziękuję za porwanie mnie do Werandy i potem odstawienie pod dworzec, czułem się mocno zaopiekowany i wyróżniony Sebuśkam z podladowanymi duracelkami.

Ps. śniło mi się, że sadzilem Twoje ciemierniki - jeśli trafią pod Magnolię to nawet miejsce dobrze wybrałem

Hi hi miło nam było bardzo

Sebuśku mam prośbę masz zdjecie pergoli? Okazuje się że mi jedyne zdjecie , ktore nie wyszło to własnie pergoli....
Madzenka 10:58, 01 mar 2015

Magda70 napisał(a)

Madżen...męczę Cię bo mam wrażenie , że graby, które pokazała u siebie Zielona o tu:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3786-zielonej-ogrodniczki-marzenie-o-zielonym-ogrodzie?page=537

wygladają troszkę inaczej. Mają inaczej ulozone galązki??

Czy to tylko moje zludzenie? Twoje na przedplociu też nie mają liści?

Magdo moje wygladają identycznie. Dzisiaj ci zrobię zdjecie moich grabów fastigata w stanie bezlistnym . Moje są ciete od samego początku więc te długie pedy nie zdążyły wyrosnąć na 1 M (jak na zdjeciach Marty) , wszystkie są systematycznie przycinane i sie zageszczają. Ten proces trwa już od 2-3 lat. Niestety dwa graby na przedpłociu mi padły i dlatego byly systematycznie wymieniane w 2013 i 2014 r. Ale wszystkie sa cięte od pierwszego sezonu.
Wpadnij na zdjęcia wieczorkiem pokaże ci wszystkie moje graby fastigata. Są rzeczywiście łyse zima i z tym trzeba sie pogodzic. Pospolite maja liście.
Madzenka 10:58, 01 mar 2015

Juzia napisał(a)
Obstawiałam platany po cichu

To czekamy teraz na Dausię

Oj a jak ja czekam Cierpię katusze. Aż idę sobie ze stresu ciemierniki posadzić w dnicach
Kacha123 10:59, 01 mar 2015

A gdzie fotki ciemierników pięknistych?
ana_art 11:01, 01 mar 2015

Marzenko powiedz mi dolomitem sypaliście przed wertykulacją czy po?
dorciabe 11:08, 01 mar 2015

Madżen pozdrowienia zostawiam
Pokażesz ciemierniki?
Magda70 11:14, 01 mar 2015

Madzenka napisał(a)

Magdo moje wygladają identycznie. Dzisiaj ci zrobię zdjecie moich grabów fastigata w stanie bezlistnym . Moje są ciete od samego początku więc te długie pedy nie zdążyły wyrosnąć na 1 M (jak na zdjeciach Marty) , wszystkie są systematycznie przycinane i sie zageszczają. Ten proces trwa już od 2-3 lat. Niestety dwa graby na przedpłociu mi padły i dlatego byly systematycznie wymieniane w 2013 i 2014 r. Ale wszystkie sa cięte od pierwszego sezonu.
Wpadnij na zdjęcia wieczorkiem pokaże ci wszystkie moje graby fastigata. Są rzeczywiście łyse zima i z tym trzeba sie pogodzic. Pospolite maja liście.

Dobra.
Więcej pytań w sumie nie mam. Rozumiem już z czego wynika różnica w ich wyglądzie...uff...

Ale na zdjęcia i tak wpadnę
Sebek 11:16, 01 mar 2015

Madzenka napisał(a)

Hi hi miło nam było bardzo

Sebuśku mam prośbę masz zdjecie pergoli? Okazuje się że mi jedyne zdjecie , ktore nie wyszło to własnie pergoli....

Hahahahaha, nie mam Element, który wzbudził największe zainteresowanie na fotkę się nie załapał
Nie wyszło pewnie z emocji, które owladnely Wami po obejrzeniu tego cuda