Madzenka
21:14, 19 sty 2016

Kochani zdrowiejemy na szczęscie. Dziękujemy za troske. Nie tylko domownicy ale nawet nasz pies zakatarzony..... Z dnia na dzień mama coraz lepiej sie czuje, juz prawie chce uciekać do domu
to znak, ze wraca moja dawna mama
. W taki dzien jak dzisiaj ciesze sie, ze nie mieszkam w Jeleniej Górze, dzisiaj było tam -22 stopnie nad ranem!!!
Na razie o ogrodzie w ogole nie myśle, przyjdzie na to czas, dam znać gdy poczuję wiosne w kościach....
Bogdziu trawy szybko rosną, przekonałam sie o tym przesadzając kilkanaście miskantow.... Na szczęscie inne trawki nie sa tak trudne do przesadzania.
Eee tam - z lnu
w dawce 1000 i 2000 iu. Raczej wit D3 tylko z naturalnych źródeł, ostatnio sprawdzaliśmy w pracy. Ale ja czekam na naturalna dawke wit d3 w postaci Alpejskiego słonca. Ale w tym roku dopiero w marcu.
Agania zaraz wyslę
Sebek, Kuba, Kasia , Makkasia dziekuje za wsparcie. Katar oddałam mamie, teraz czekam kiedy mama odda swoja porcje przeziebienia. Wkrótce ksiądz u nas zawita, oddamy mu katar
Margarete - uwielbiam Twoje podsumowania. Sadż drzewa , znasz zrodło zakupów we Wrocławiu

Na razie o ogrodzie w ogole nie myśle, przyjdzie na to czas, dam znać gdy poczuję wiosne w kościach....
Bogdziu trawy szybko rosną, przekonałam sie o tym przesadzając kilkanaście miskantow.... Na szczęscie inne trawki nie sa tak trudne do przesadzania.
Eee tam - z lnu

Agania zaraz wyslę
Sebek, Kuba, Kasia , Makkasia dziekuje za wsparcie. Katar oddałam mamie, teraz czekam kiedy mama odda swoja porcje przeziebienia. Wkrótce ksiądz u nas zawita, oddamy mu katar

Margarete - uwielbiam Twoje podsumowania. Sadż drzewa , znasz zrodło zakupów we Wrocławiu