Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 19:25, 06 lut 2016

gusiarz napisał(a)
Marzenko... gdzie ty to wszystko znajdujesz/kupujesz??? Cudowne te lampy!!!!

Ja grabowy mikro-żywopłocik ciachnęłam dzisiaj, ale żadnych kffiatuchów jeszcze nie mam... chociaż kusi mnie już bardzo

Aguś gorąco polecam lampy Kare. Jest kilka sklepów, które oferują ich asortyment, a ta marka jest niedorga. Mam ich stoliki w sypialni od 5 lat i do tej pory mi się nie znudziły
Maja w ofercie np lampy Wire tak popularne teraz, które Magda pokazywłą po wizycie w Holandi. Zastanawiam się czy nie kupić takich tylko białych.

Ale uznałam,z e potrzebuję większych... bo do tej pory to najlepiej nad moim stołem papierowe klosze z marketu wyglądały - białe kule.
Gdyby nie wizyta we włoskiej knajpce ostatnio to bym nie wyszukała tych lamp. od roku zastanawiałam się na jakie wymienić nietrafione czarne...

Nie byłabym sobą gdybym jednak nie znała najtańszej oferty na te lampy w necie i z darmową wysyłką
nawigatorka 19:26, 06 lut 2016

Madzenka napisał(a)

Musze do Bogdzi polecieć aby się wypytać gdzie ją powiesić, kiedy , etc

A myslisz ze one nadaja sie dla ptakow a nie tylko dla ozdoby? Jak je wyczyścić po roku? I nie wiem jak z wymiarami itp ptaki wybredne dosc sa.choc ja bym w taki designerskim chetnie zamieszkala
Madzenka 19:26, 06 lut 2016

ana_art napisał(a)
no wiiiidzisz , a ja zisiaj pojechałam po piłę do grubych gałęzi i maść bo będę podkrzesywać śliwe i brzozy i pani w ogrodniczym była oburzona, że zamierzam teraz drzewa przycinać...

Kochana ale przecież moje stadium wiosny będzie dopiero za dwa tygodnie u Ciebie???
Madzenka 19:27, 06 lut 2016

ana_art napisał(a)
Dumam nad fioletową różą do zestawienia z Graham Thomas i Pilgrim. Podpowiesz coś?

Lecę do Ciebie. Tylko określ przyblizony wzrost, bo Graham kojarzę żę rośnie wysoki
Madzenka 19:28, 06 lut 2016

Sebek napisał(a)
A ja na SOR siedzialem i lamp nie zdążyłem zobaczyć... Mus przyjechać do Ciebie i na żywo obejrzeć Albo błagać o pw

Jeju Sebek co się stało??????

Adres znasz, zaproszenia nie potrzebujesz, jesteś jak członek rodziny!
Madzenka 19:29, 06 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

A myslisz ze one nadaja sie dla ptakow a nie tylko dla ozdoby? Jak je wyczyścić po roku? I nie wiem jak z wymiarami itp ptaki wybredne dosc sa.choc ja bym w taki designerskim chetnie zamieszkala

Mają z tyłu drzwi do owierania i czyszczenia. Sprawdziąłm dokłądnie bo wreszcie chce mieć swoją budkę lęgową
A czy ja się chwaliłam że w jednym grabie fastigata mam gniazdo? I jak mam go przesadzić...
Madzenka 19:30, 06 lut 2016

kasia_w napisał(a)
Dementuję-róż majtkowy jest znacznie ciemniejszy i różowiasty. To jest szlachetny róż pudrowy
Piękne lampy, choć z czarnymi było dobrze, nawet bardzo dobrze

A ja myślałam, ze odwrotnie z tym różem jest

Ja próbuję pokochać czerń i mi nie wychodzi.....
Madzenka 19:31, 06 lut 2016

Kasik napisał(a)
Piękne te lampy Marzenko. Takie polecałam moim młodym, bo się urządzają, ale niestety Oni mają swoją wizję.A, że na gusta i smaki przyjaciół nie ma, to sobie dałam spokój.

U mnie dalsze krokusy zaczynają pokazywać kolor i tym razem Figa upilnuję, bo mi gadzina całą przyjemność zeźre

Kasiu kończę zatem gadu - gadu u mnie i lecę do Was na kominki
Zielona 19:45, 06 lut 2016

..a nie masz czasem wrażenia, Marzenko, że czerń, miedź i różne modne zestawienia wyglądają doskonale na... zdjęciach... Próba ich skopiowania /nawet dosłownego/ kończy się często rozczarowaniem... Bo efekt na żywo odbiega od idealnie oświetlonego i stylizowanego wycinka przestrzeni, do którego wzdychamy na fotkach...

Sebek 19:52, 06 lut 2016

Madzenka napisał(a)

Jeju Sebek co się stało??????

Adres znasz, zaproszenia nie potrzebujesz, jesteś jak członek rodziny!

Ciocię pogotowie zabrało z pracy i dowozilem rzeczy, bo musiała zostać w szpitalu... 6 h wyjęte z życia, ale przynajmniej notatki na egzamin poczytałem