A jak długo kwitną w donicach ?
Brzmi fantystycznie!! Drewno czy tynki?
Ale się będzie działo! Jedno jest pewne - pięknie będzie! Jestem u Ciebie milion razy dziennie, wertuję wątek i zachwycam się ciągle.
Tylko jakieś mniejsze rozplenice dziewczyny. .. mi pozarla Ascot kompletnie, będę przesadzać
Madżenko dziękuję za informację - zgłębiam temat Seslerii Reasumując: Sesleria limonkowa, Heuflerina oraz skalna są piękne przez cały sezon, ale kwitną o różnych porach. Można je ciąć ładnie odrastają. Limonkowa letnio / jesienna to jaka to odmiana - pamiętasz Madżenko? Edit: Ta limonkowa to nie czasem odmiana Autumnalis?
Oj to będzie rewolucja szoook. Madżenie pomimo tego, że zarzekałaś się, że nie będziesz nic zmieniać wiedziałam, że tylko w tej kwestii słowna nie będziesz haaa już czekam. Gdzie można selserię jesienną nabyć - u nas nigdzie nie ma a w internecie? dziwczyny, chłopaki Może macie jakieś namiary ????
Jak tak patrzę na mój trawnik to nawet sobie myślę że ta areacja u mnie wskazana co miesiąc lub dwa.... takie przemyślenia mam ☺
Zapytaj Marty ale obawiam się źle jej niewiele po moim dzisiejszym zamówieniu zostało najwyżej ściągnie ci od innych
Kochani macham z Serocka. Padnięta jestem to tylko was poczytam a odp. jutro Dzisiaj wątek samoobsługowy Zana wstydu kobieto nie masz! Spasowialam jak nastolatka