Za ambrowca kciuki trzymam też

Dobrze że chociaż symetrycznie - czyli ten w środku niedomaga...

...zartowałam..

Robale masz z głowy na różach boś czujna - ja na różach czysto - jak pisałam ale mój buk tricolor coś żre...i nie jest to chyba zdobniczka, bo z tą walczyłam w ub roku i wiem jak wygląda...to cos innego albo wczesna faza zdobniczki...co by nie było bee pryskac tylko czekam az wiatr ustanie....bo u nas wieje jak dawno nie wiało. Pomijam że zimno i do ogrodu jak za kare wychodze..

Tegoroczne trawy tez mnie rozczarowuja : Am jak u ciebie - kilka źdźbeł lekko zielonych, reszta siano, rozplenica hameln jedna chyba bedzie do wyrzucenia - jeszcze czekam, moudry - ledwo ledwo, trzcinnik F. juz wywaliłam i teraz wywale 2 prosa rózgowate bo nie odbiły...mam juz 2 nowe do posadzenia...niby zimy nie było a jednak...
Pozdrawiam !
p.s. ukatrupiłam chyba róże MW. Dostałam 19.03 z gołym korzeniam, było zimno wiec czekała w garazu, potem mocno ja namoczyłam przed posadzeniem, dałam jej wszelakiego dobra do dołka, posadziłam ale bez kopczyka i przyszły te silne nocne mrozy na koniec kwietnia/poczatek maja...i dooopa, czekam i czekam a iona nie rusza....inne posadzone póxniej z gołym korzeniem dały rade, ruszyły a MW nie....czekac jeszcze czy wywalic?