Marzenko dziękuję za odpowiedź odnośnie buka.Zdobniczki nie miała,więc pewnie na starcie miał mało wody.W przyszłym roku zadbam o niego bardziej.Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę
Fajnie że ten Potfór Cię cyknął tez taka nieprzygotowana byłaś ....jakieś białe spodenki ,buciki pod kolor bluzeczki ,fryz jak byś z salonu wyszła eee tammmm
Pozdrawiam
Padłam. Nie mogę się pozbierać po takiej dawce zdjęć. Coś pieknego! Cudna soczysta zieleń wszędzie. Wszystko pięknie skomponowane. Muszę przestać przesadzac swoje rosliny to moze kieeeedys też mi tak wszystko bujnie.
Sebek, dzieki Ci za te ujęcia i gratuluję umiejętności fotograficznych. Do tych zdjęć będę na pewno jeszcze wiele razy wracać.
Sebek noooo taaaaakie zazdro ogród Udało CI się cudnie przedstawić.
Marzenko owszem z tymi chorobami to już przesadzasz chociaż troszkę rozumiem bo do odwiedzin ogrodowiczan chciało by się wymuskać ogród do ostatniego chwaścika
Takie dziurki w trawniku robi na pewno nornica, ale jeszcze kwestia jakiej to jest wielkości, zalecam podać suplementy
Marzenko, bardzo proszę o radę. Zastanawiam się nad Pastellą albo Larissą. Która z nich kwitnie dłużej, obficiej i wygląda zachwycająco przez większość sezonu? Którą kupić? Domyślam się, że obie Potrzebuję na środkową część rabaty coś, co będzie kwitło niezmordowanie, w jasnym kolorze. Rośnie tam już powojnik o ciemnoróżowych płatkach. Dzięki za poradę. Lecę wstecz oglądnąć twoje cuda!
pięknie Sebek ukazał Twój ogród Marzenko, próbuję doszukać się tych niedoskonałości o których piszesz, ale nijak nie mogę, nie pierwszy raz się potwierdza, że jesteś perfekcyjną perfekcjonistką