Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

nawigatorka 19:22, 21 sie 2016

Super Sebek.zupełnie inaczej ogrody pokazujesz ostatnio niz ich właściciele.
Wybacz kropek nie dojrzalam

Moim zdaniem to nornice.specem nie jestem ale nornice troche mialam
A co do szpecieli to liście nie zawsze dokładnie tak wygladaja więc nie ma tak latwo
malkul 19:23, 21 sie 2016

Sebek - dziękuję ci za te piekne zdjęcia pięknego marzenkowego ogrodu.

marzen wybacz że to napisze ale Sebek widzi twój ogród sliczneij niz ty piękne zrobił zdjęcia , zupełnei onne spojrzenie

Cudnie i Marzenka jak zwkle rozesmiana macham do ciebei słodka kobieto
siakowa 19:26, 21 sie 2016

SEBEK wydobyles z ogrodu jeszxe piekniejsze oblicze a wydawalo sie ze to juz niemozliwe.
Bogdzia 20:14, 21 sie 2016

Sebek cudnie ogród sfotografował , artysta. Wiadomo ze miał dosc łatwo bo ogród piękny ale jednak trzeba przyznac ze mocno sie do tematu przyłożył. Cudnie wyszło.
AgataP 20:38, 21 sie 2016

Gratulacje dla autora zdjęć za nieco inne ukazanie ogrodu Madżenki i za zdjęcie samej właścicielki - bezcenne z pięknym uśmiechem
_Martini_ 20:41, 21 sie 2016

Marzenko, ja jeszczd ostatnie pytanie o róże i kończę ten temat, bo już czuję sie4 tym zmęczona. Czy którakolwiek z tych ciemnych przejawia kolor czerwony, taki regularny czerwony? Doszłam do wniosku, że najbardziej właśnie tego bym nie scierpiala, gdybym miala na rabacie czerwień. Wiem, że zawsze można przesadzic, wykopac, wydac itp., wolalahym jednak tego uniknąć.
monteverde 20:42, 21 sie 2016

Milka napisał(a)
Super relacja, wyjątkowo piękne foty, też bym chciała miec taki nieprzygotowany ogród

Fajna relacja zrobiona przez Sebka a i robactwa nie widać moje wszystkie Anabelki leżą pokotem a podwiązane maja polamane kwiatostany od ciężaru, Marzenko ze zdjęć Sebka nie widać żeby bylo tak źle buziole
21:06, 21 sie 2016
Madzenka napisał(a)

Jak sie przyjmuje gosci nieogrodowiskowego to nic mnie nie rusza, tylko chwasty opiele .
. A jak Sebek był to wszystko widziłam od bakteryjnej plamistości na magnoli , przez rdzę na brzozach, a skończywszy na nierównym zwirku
A tak na serio teraz mało działam w ogrodzie, bo miałam lenia w tygodniu po pracy , juz wiem ze to efekt pełni księżyca . Dopiero w weekendy go ogarniam. Na dodtek ostatnie weekendy były wyjazdowo-imprezowe i tez na ogród czasu nie miałam. Bukszpany ciete ale po cieciu nie posprzatane . Graby ciete nieposprzątane.... Oprysk na grzyba nie zrobiony... Dla Ogrodowiczan to elementy nie do zaakceptowania dla zwykłych śmiertelników rzeczy niezauważane

przeczytałam i się usmiechnełam ...kurcze mialam podobnie tydzień temu ...choc niby nie mam syndromu ściereczki i jestem w dalszym ciagu w zakładaniu więc mam usprawiedliwienie ...ale ogrodomaniacy w ogrodzie wzbudzaja respekt ...trzeba zaczac regularnie gosci ogrodowych przyjmowac i sie człowiek przyzwyczai

Karolinaz 22:40, 21 sie 2016

witam, piękny ogród
chojna 23:07, 21 sie 2016

Pięknie tu!
Inspiruję się i zachwycam!

Patent na kanty z podkaszarką genialny!!!!

Madżen Twój avatar jest o mnie