Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 15:15, 15 mar 2015

agniecha973 napisał(a)
Tydzień temu do południa też było nieźle i do tego piękne słońce.

Tydzien temu była wiosna a ja kupowalam auto corce, ale siła wyzsza , czasem są inne prioeyetety niz narty ale cos mi sie zpwydaje, źe jeszcze w kwietniu pojeździmy
agniecha973 15:21, 15 mar 2015

Ja już na taki śnieg nie jadę. Wymęczyłam się w ub. tygodniu. Nie ma to dla mnie sensu.
Joaska 16:27, 15 mar 2015

Madzenka napisał(a)

Joasiu narcyzy miniaturowe i szafirki zawsze po wysadzeniu z dnic wsadzam do ogrodu i z powodzeniem w nastepnym roku kwitną. To takie mało wymagajace rosliny a w donicach je też od czasu do czasu podelję florovitem
Nie dziwię się, że się Gience dalaś skusić. Stoskroki intak kupisz a Gienki mogloby nie być !
Gdy wyjezdzałam z JG było +8 i teraz w drodze świeci słońce, wiosna idzie i do Ciebie
W moim kochanym domu pewnie wiosna na calego

Oby wiosna już do mnie szła,dzisiaj słonko nieśmiało wyglądało ale wiatr wiał i zimno jest.
Nawet się wybierałam do Agi Admete ale mój młody katar, u Agi młody tez katar no i siedzimy w domu ...
ana_art 17:29, 15 mar 2015

jakiś czas temu podawałam linka u siebie, ale że jesteś przedstawicielką drugiej części Polski to pozwolę sobie wkleić link do spotkania u Ciebie. Dlaczego? bo jest propozycja spotkania w lipcu z okazji 5lecia ogrodowiska i jestem ciekawa zdania innych...
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5381-spotkanie-w-pechcinie-u-szmitow-2015

spotkanie póki co w fazie planowania przez Danusię
Madzenka 17:41, 15 mar 2015

agniecha973 napisał(a)
Ja już na taki śnieg nie jadę. Wymęczyłam się w ub. tygodniu. Nie ma to dla mnie sensu.

Ja się dzisiaj superowe najeździłam, nie było aż tak dużo ludzi i muldy ze świeżego sniegu nie sa takie starszne pod koniec sezonu . Jesli pogoda pozowli za tydzień też jedziemy
Madzenka 17:42, 15 mar 2015

Joaska napisał(a)

Oby wiosna już do mnie szła,dzisiaj słonko nieśmiało wyglądało ale wiatr wiał i zimno jest.
Nawet się wybierałam do Agi Admete ale mój młody katar, u Agi młody tez katar no i siedzimy w domu ...

U mnie na szczęści juz ciepło, +10 ale ja ogrodu o tej porze wyjatkowo nie lubię!!! Niech juz wszystko się zazieleni
Madzenka 17:43, 15 mar 2015

ana_art napisał(a)
jakiś czas temu podawałam linka u siebie, ale że jesteś przedstawicielką drugiej części Polski to pozwolę sobie wkleić link do spotkania u Ciebie. Dlaczego? bo jest propozycja spotkania w lipcu z okazji 5lecia ogrodowiska i jestem ciekawa zdania innych...
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5381-spotkanie-w-pechcinie-u-szmitow-2015

spotkanie póki co w fazie planowania przez Danusię

Taką okazje warto propagować i powinnam dokładnie przemyśleć wizytę
WilczaGora 17:49, 15 mar 2015

Madzenka napisał(a)

Ja się dzisiaj superowe najeździłam, nie było aż tak dużo ludzi i muldy ze świeżego sniegu nie sa takie starszne pod koniec sezonu . Jesli pogoda pozowli za tydzień też jedziemy
troszkę czytam to jak "fantasy"
ja już myślami przy letnim wygrzewaniu kości nad ciepłą wodą
ale cieszę się, że wyjazd się Wam udał
margi 17:52, 15 mar 2015

Marzenko mogłabyś wejść do mnie https://www.ogrodowisko.pl/watek/2593-same-watpliwosci?page=30 może coś doradzisz
ana_art 17:54, 15 mar 2015

Madzenka napisał(a)

U mnie na szczęści juz ciepło, +10 ale ja ogrodu o tej porze wyjatkowo nie lubię!!! Niech juz wszystko się zazieleni
u nas prawie tak jak u Was +9 a na przyszły tydzień zapowiadają piękną pogodę