Masz rację,l praca na luzie w ogrodzie daje najwięcej radości. Kancik perfekt, super to urządzenie, czy u mnie ma szansę się sprawdzić? Czy przy rabatach tez nim robicie??
U mnie liście zbierane zawsze, zawsze!!! Na dodatek obrywam wszystkim różom wszystkie liście na zimę i dopiero kopczykuję...nie chcesz widzieć teraz liści moich róż, uwierz, że nie chcesz...
Madzenko, ja nei wiem czy te prace to "tylko". Samo wykopanie, wkopanie, znowu wykopanie itd. To masakrycznie dużo pracy Jakoś nie dziwię się, żeś styrana
Marzena cudnie, soczyście...u mnie dziś leje i mam zamiar rozsypac nawóz bo patrzeć nie moge na swoją trawe gdy twoja taka zieloniutka. pisałaś gdzies kiedys że do grudnia ma być stosunkowo ciepło to chyab warto jeszcze mieć ladny trawnik
pochwaliłabys sie innymi swoimi kostkami? powiedz masz buksowe i cisowe?
cisowe jaką masz odmiane?
Marzenko trawnik przecudnej urody- ja chyba nigdy takiego nie będę miała. Nie mam czasu i siły żeby wszystkim się zająć w ogrodzie. Wprawdzie M. bardzo dużo robi cięższych prac ale ja i tak wysiadam. Nakupowałam cebul w tym roku a obiecywałam sobie że tylko czosnki, krokusy i irysy a nie mogłam przejść obojętnie obok przecenianych w L tulipanów. I ciekawe kto to teraz posadzi. Już się nie mogę doczekać wiosny w Twoim ogrodzie. Aha i super są te kostki bukszpanowe - bardzo u Ciebie one pasują . Buziaki z mokrego w końcu Lublina - podlewa mi ogród bo straszna skała była a nie ziemia.
Ooooo! To mi się podoba! Muszę pokazać M., on lubi takie gadżety-wynalazki Może i ja kiedyś w końcu będę miała kanciki. Teraz przynajmniej jest cień szansy na to