Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

lojalna_ 18:09, 13 gru 2016

Ty sobie szuszasz? Juz? No to fiu fiu .....

Kwiaciarnia Twoja urocza ))))
Agania 13:43, 14 gru 2016

Za hipeastrum nie przepadam, ale u Ciebie mi się podoba...jsk tsm przygotowania do Świąt w Białce już śmigają
Madzenka 23:32, 14 gru 2016

Przygotowania do Swiat ? Zrobione menu. Liste zakupów poczynię jutro. Święta nie zając nie uciekną
Zdjęcia będą w weekend. Mam nadzieję zakupić choinkę
Sebek 23:33, 14 gru 2016

Zatem... czekamy
nicol21 07:23, 15 gru 2016

No to czekam i ja
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
malgorzata_s... 10:50, 15 gru 2016

Madzenka napisał(a)
Przygotowania do Swiat ? Zrobione menu. Liste zakupów poczynię jutro. Święta nie zając nie uciekną
Zdjęcia będą w weekend. Mam nadzieję zakupić choinkę

Mądre słowa Mnie dopadła melancholia jakaś. Plączę się po forum i szukam bodźców które mnie rozruszają. Pozdrowienia zostawiam
Madzenka 23:14, 15 gru 2016

Małgosiu najwazniejsze nie dac sie zwariować

Nicole mam nadzieje nie zawieść

Sebek a u Ciebie wreszcie fotki są?
Sebek 23:15, 15 gru 2016

Madzenka napisał(a)
Małgosiu najwazniejsze nie dac sie zwariować

Nicole mam nadzieje nie zawieść

Sebek a u Ciebie wreszcie fotki są?

Sto stron temu
ren133 09:00, 16 gru 2016

Madzenka napisał(a)
Hola hola do odpicowaniu okien to mi jeszcze kilka dni zostało i skakanie po drabinie.... Całe pietro wewnętrznej czesci ogrodu zimowego czeka....

Ale jak nie dam rady po prostu żaluzji nie będe podnosić tylko odsłaniać

Hippeastrum daja czadu!

Musiałam im już doniczke wymienic bo była nieproporcjonalnie mała do kwiatów...chyba przydałoby sie to jeszcze raz zrobić, ale juz ich nie ruszam... Kolejne na świeta czekaja w przechowalni

Piękny jest ten amarylis Może się skuszę w przyszłym roku ... nigdy go wcześniej nie maiałam u siebie ... zawsze królowała u mnie gwiazda betlejemska ta limonkowa
Pozdrawiam
Madzenka 21:56, 16 gru 2016

Sebek wieki mnie nie było, ale nadrobiłam juz zaległości, dałeś czadu z reniferami

Reniu u mnie gwiazda betlejemska wrociła dopiero w tym roku do łask. Co roku od lat dostawaliśmy czerwone poinsencja w prezencie : M na imieniny , ja na urodziny po wielu latach nie mogłam już na nie patrzec. Amarylisy to odkrycie ubiegłoroczne, ale chyba już na każde Boże Narodzenie u mnie będą