Nie wiem od czego to zalezy, niektore samosiejki mi padły, a niektore pedy jak widzisz piekne
Sprawdż co dzieje sie w korzeniach. W niektorych duzych okazach miałam pedraki...... I guniaka czerwczyka.... Pojedyncze ale duze sztuki
Ja na razie do czerwca mam spokoj z nawożeniem. A trawnika wole nie ruszac bo jeszcze go reanimuję po wypaleniu
Dawno u Ciebie nie byłam, musze to naprawić
Wzięłam przykład z Ciebie i tak z roku na rok czosnki mniejsze to przynajmniej liscie mnie nie denerwuja
Nie ma po co jechac, zapłacisz zł za doniczke mniej ale muszi kupic cała paletę. Na dodatek nie zawsze cała paleta w takim kolorze jak chcesz. Zakupy na sztuki raczej ograniczone. Ja wole pojechac do centrum ogrodniczego, ktore z pewnoscia aby sciągnąć klientow na najpopularniejsze rosliny bedzie miało promocje. Za surfinie w Castoramie zapłaciłam tyle samo co u moje ogrodnika a wydawało mi się za ma drogo
Gdybys miała do obsadzenia w jednym gatunku kilka metrow skrzynek to sie opłaca a jesli robisz miks roslin szkoda czasu
Mam nadzieje ze pomoglam?
Ładnie poskładałem wszystko w jedną całość i doczekałem się nawet sympatycznej odpowiedzi.
Ja też Was kocham Madzenko za to co robicie, szanuję i podziwiam Waszą ciężką codzienną pracę. Miło jest dzielić z kimś swoją pasję do ogrodów które są częścią życia każdego z nas.