Madżenko piszesz i pokazujesz fotki obciętej róży, bo nie lubisz jak jedne przekwitają, a inne nie. Też mam taką różę i tą samą myśl. Tylko, że ja te przekwitnięte kwiatki z tych kwiatostanów wycinam - robota głupiego, ale jakoś żal mi ściąć wszystko.
Wiele razy oglądam Twoje kule czy to bukszpany czy trzmieliny na pniu. Nie zliczę ile razy oglądam fotorelację z cięcia w kule - jestem pilną uczennicą, ale nie wiem mi Madżenko tak nie wychodzi, nie wychodzi mi kula tylko coś prawie okrągłego.
Widziałam Twój szablon do cięcia z Tchibo, też chciałam taki kupić, ale już od długiego czasu nie mają. Poszukałam gdzieś inne szablony, ale jak dla mnie to trochę drogie od 120,00 zł zależy jaki rozmiar. No nic chyba jednak będę musiała kosztem zakupu nowych roślin zakupić taki szablon.
Moje róży obcięte, podsypane nawozem zaczynają puszczać pędy i zakwitają ponownie
Tytus jest ekstra. Czy on aby na pewno czeka, aż roślinka wyrośnie czy może jednak patrzy gdzie by tu podkop zrobić. Mój Abi rano wykopał dwa Red Barony, a Dako je pogryzł

. Jak była moja suczka Biga (z Bigą na zdjęciu) to nigdy takich strat w ogrodzie nie czyniła. Ale cóż kocham te moje biedne skrzywdzone przygarnięte sierotki i wszystko im wybaczam
Wizytówka - Ogród Mirelli - Wizje chodźcie do mnie blisko najbliżej ...