Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Kacha123 06:24, 25 lip 2015

Jak to jesienią się zatrawkujesz? A można się jeszcze bardziej zatrawkować?
AlKa 08:54, 25 lip 2015

To zobaczymy jak mozna się bardziej zatrawkować.
Madzenka 10:27, 25 lip 2015

Można , mozna, obiecuję wszytsko bedzie w ramy bukszpanowo-trawkowo włożone, wszystkie brzegi rabat. Bo trawy zarowno zima jak i latem sa piekne. A wiosna w tych miejscach przecież będa królować tulipany

Byliny w iekszości zostana przeniesione na rożanke, bo juz mam dośc tego buszu wszędzie. Tylko jezowki zachowują sie jak należy ale naparstnice, przetaczniki, szławie, monardy, tawuły, takie poczochrane i rozrastaja sie nie niemiłosiernie. Myslę jeszcze o świecznikach ale w tym roku jakoś mnie nie denerwują... Zawilce trzymaja sie w ryzach wiec będa. Oczywiscie lawenda i hortensje i róze to must mojego ogrodu. Chyba zaczynam dojrzewać do mojego stylu... Po tyłu latach..... Cos wolnodojrzewająca jestem jak szynka parmeńska
Kacha123 10:35, 25 lip 2015

Oooo! To nadchodzą ciekawe czasy u Ciebie! Będzie się działo
Milka 10:37, 25 lip 2015

Marzenko, biedny Tytus, podleczycie i będzie ok, ale towarzystwo Tekli super pomysł, 2 psiaki raźniej się czują i więcej radości; obejrzałam fotki, susza nam rosliny ciut morduje, bo nie ma to jak dobry deszcz laurowiśnia biedna, ciekawe co jej szkodzi, moje nadal nie ciete i chyba nie będę, bo jakoś tak sobie zgrabnie rosna i nic się nie dzieje, nawet podjadania ostatnio nie widzę; też najbardziej nastawiam się na trawy i hortensje
nicol21 11:59, 25 lip 2015

Czyli rewolucja się szykuje! Fajnie! bo znów będzie się czym inspirować
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Juzia 12:02, 25 lip 2015

O czizas! Szynko parmeńska....do boju!

AlKa 12:56, 25 lip 2015

Madzenka napisał(a)
Można , mozna, obiecuję wszytsko bedzie w ramy bukszpanowo-trawkowo włożone, wszystkie brzegi rabat. Bo trawy zarowno zima jak i latem sa piekne. A wiosna w tych miejscach przecież będa królować tulipany

Byliny w iekszości zostana przeniesione na rożanke, bo juz mam dośc tego buszu wszędzie. Tylko jezowki zachowują sie jak należy ale naparstnice, przetaczniki, szławie, monardy, tawuły, takie poczochrane i rozrastaja sie nie niemiłosiernie. Myslę jeszcze o świecznikach ale w tym roku jakoś mnie nie denerwują... Zawilce trzymaja sie w ryzach wiec będa. Oczywiscie lawenda i hortensje i róze to must mojego ogrodu. Chyba zaczynam dojrzewać do mojego stylu... Po tyłu latach..... Cos wolnodojrzewająca jestem jak szynka parmeńska

Trzeba mieć poczucie humoru, żeby się do szynki porównać.
Kuba 13:03, 25 lip 2015

Na sam opis Twojego ogrodu ślinka cieknie, a jeszcze mak to zobaczę...

Leje u Ciebie? U mnie oberwanie chmury
MiraR 13:31, 25 lip 2015

Odnośnie potasu dla bukszpanów dzięki za informację