Jak oceniasz tegoroczna oferte pod Iglica, bylo cos ciekawego?
Bo spotkanie, wiadomo, ze fajne.
U mnie tylko wykopane cebule do sadzenia, zbieram sie cos kupic, ale nie kupilam, bo nie mam koncepcji
Witajcie w tem piekny słoneczny poranek.
Zdjeć wczoraj nei było bo okazało sie ze bateria aparatu sie rozładowała a potem wybyłaś z domu. Dzisiaj moze cos zrobie , ale wkrotce znow wybywam
Irenko było mniej wystawców niz wiosna ale tarw , jezowek, zawilcow było naprawde duzo. To co chciałam kupiłam czyli seslerie , dwa brakujące mi miskanty adagio i jak zwykle nie oparłam sie jezowkom ponadto kupiłam w bardzo dobrej cenie tulipany Ice wonder, były po 1 zł.
Adagio zadolowam, bo dopiero wiosna wykopie zebrinusy pomiedzy ambrowcami a w ich miejscu będą własnie addagio- są niskie i zawsze kwitna. Ceny traw byłu dobre, tzn drozesze niz u Stefana ale za to o wiele tańsze niz w ZC.
Wg mnie nie, własnie będe przesadzać szafirki, ktore beda miały problem orzedrzeć sie juz przez moje kostki bukszpanowe.
Ale zobacze jak bedzie z bukszpanami w podjezdzie.... Bo mnie denerwuja i cos mi sie tam marza trawy..... Na razie dosadze traw na zaplociu, po to sie wybieram do Wojsławic....
Nadrobiłam!!! Dawno nie zaglądałam i miałam do nadrobienie około 60 stron.
Nacieszyłam oczy cudownościami a teraz proszę o pomoc.
Marzenko brązowieje mi jeden bukszpan, za sucho nie ma, dostawał florovit, więc chyba dopadł go grzyb. Proszę doradź czym go ratować, ale falconu nie mam.
Po drugie bardzo niefajnie wyglądają moje magnolie, brązowieją im liście i robią się w nich dziury. Może coś doradzisz, bo Twoje prezentują się świetnie.
Pozdrowienia zostawiam.