Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

malkul 19:20, 28 wrz 2015

hahahah, czyli roboty sie boją mamy ich mój tez tak wzdycha jak cos zaczynam o łopacie wspominać
Karabela 20:19, 28 wrz 2015

malkul napisał(a)
hahahah, czyli roboty sie boją mamy ich mój tez tak wzdycha jak cos zaczynam o łopacie wspominać

hi hi u mnie też dlatego ja dzisiaj na lopacie robilam
ale za to kupił mi ziemię po drodze do domu
nawigatorka 20:36, 28 wrz 2015

malkul napisał(a)

Oj musze stanac w obronie mezczyzn.po prostu wiedzieli ze to co.w naszych ustach "się zrobi" bedzie okupione potem na ich czolach
Madzenka 20:41, 28 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

A ja wiem.zareoagowal wtedy gdy Marzena powiedziala: to sie tego miskanta podzieli i przesadzi.wzdychnął sobie wraz z moim M

W ramach rekomepensaty lub zachęty (???) dzisiaj jednego miskanta sama wykopałam, z 4 innymi poczekam na niego Gdy o tym wspomnę powieka bedzie drgała hi hi na mysl o wykopywaniu miskantów sie denerwuje, hi hi. I jeszcze musi je wkopać w nowe miejsce.

Ha i wcale sie nie przejmuję ze te miskanty przemarzną...
lojalna_ 21:08, 28 wrz 2015

oj no to sadz juz chce je ogladac ))
makkasia 21:27, 28 wrz 2015

Madżenie mnie też te białe zwykłe jezówki nie przekonują mam pełne białe są niższe i bardziej mi się podobają. Na razie zostaną białe zwykłe na starym miejscu i zobaczymy jak będą wyglądać w następnym sezonie może się do nich przekonam. Green Jevel piękne som i czekam na ich odsłonę u Ciebie
21:40, 28 wrz 2015
widziałam Green Jewel w ogrodzie u cioci-Gosi są cudne

ciekawi mnie gdzie je wsadzisz...bo na zielonych rabatach są niewidzialne z daleka
tusiawka 22:14, 28 wrz 2015

Też się zakochałam w Green Jewel, kupiłam i później stały 2 tygodnie na tarasie, bo miejsca im szukałam.
W końcu trafiły do donicy pomiędzy trawy. Boskie są.
JulkAd 22:16, 28 wrz 2015

Madzenka napisał(a)

W ramach rekomepensaty lub zachęty (???) dzisiaj jednego miskanta sama wykopałam, z 4 innymi poczekam na niego Gdy o tym wspomnę powieka bedzie drgała hi hi na mysl o wykopywaniu miskantów sie denerwuje, hi hi. I jeszcze musi je wkopać w nowe miejsce.

Ha i wcale sie nie przejmuję ze te miskanty przemarzną...

Czy wszyscy panowie mają podobnie? Mój M na moje słowa "mam pomysł", odpowiada..."już się boję" ....

tusiawka 22:17, 28 wrz 2015

A i jeszcze pytanie. Czy ktoś siał Hakone z nasion?
Moja zakwitła, a po sukcesie ze stipami mam ochotę w tym roku nasiona traw zbierać.