Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 19:37, 29 wrz 2015

Juzia napisał(a)

Hahaha! U mnie dokładnie to samo!
Albo ja mówię "mam pomysł"... a on "nie!"

Mala_Mi 19:55, 29 wrz 2015

JulkAd napisał(a)

Czy wszyscy panowie mają podobnie? Mój M na moje słowa "mam pomysł", odpowiada..."już się boję" ....

Zadaję pytanie mojemu co on myśli gdy też często rzucam hasło "mam pomysł".. wiecie co odpowiedział?

- Zostałem oduczony myślenia.

Zielone światełko i dla pań co mają jeszcze reagujących emocjonalnie

Madzen
- piwonie i jarzmianki.. proszę o podsłanie linku od obejrzenia.
20:03, 29 wrz 2015
Mala_Mi napisał(a)

Zadaję pytanie mojemu co on myśli gdy też często rzucam hasło "mam pomysł".. wiecie co odpowiedział?

- Zostałem oduczony myślenia.

Zielone światełko i dla pań co mają jeszcze reagujących emocjonalnie

kurde zapowietrzyłam się
ewa004 20:09, 29 wrz 2015

A mój Emus jak ja mówię że mam pomysł to ...wychodzi
kreska 21:05, 29 wrz 2015

Madżenko czy znasz róże Herzogin Christiana? Czy poleciłayś ją? Co by do niej pasowało - może geoff hamilton?
Ja laik w tych sprawach, ale chciałbym róże którąś z tych przy tarasie od strony południowej...
pozdrawiam
Gardenarium 21:27, 29 wrz 2015

kreska napisał(a)
Madżenko czy znasz róże Herzogin Christiana? Czy poleciłayś ją? Co by do niej pasowało - może geoff hamilton?
Ja laik w tych sprawach, ale chciałbym róże którąś z tych przy tarasie od strony południowej...
pozdrawiam

Zupełnie nie pasuje bo są prawie identyczne, a klor ten sam. Pasuje inna niemka, nie angielka

Raczej ciemny burgund a nie talka blada jak Geoff.

Niemka ma 70 cm, a Geoff rośnie u mnie na murze na 3 metry.

Instagram Ogrodowiska
kreska 21:36, 29 wrz 2015

Gardenarium napisał(a)

Zupełnie nie pasuje bo są prawie identyczne, a klor ten sam. Pasuje inna niemka, nie angielka

Raczej ciemny burgund a nie talka blada jak Geoff.

Niemka ma 70 cm, a Geoff rośnie u mnie na murze na 3 metry.

O widzicie Danusia jak zwykle czujna.Dzięki Daniu. Ja tam już bym może tak sadziła...a potem bym przesadzała
A co z ciemnych burgundów do tej niemki? Na rabacie mam cerex ID, łuczek z bukszpanu, kocimiętkę i od tarasu ekranik z cisa. Jest coś do tego pachnącego i z wyrazistym kolorem?
tusiawka 23:51, 29 wrz 2015

Madzenka napisał(a)

O widzisz, pięknie w seslerii wyglądają.

To jest stipa, właśnie ta, co sama siałam wiosną, więc nie taka wielka, a dookoła jakieś carexy, miały być Amazony (i chyba są) ale kartka za mało precyzyjna była - tylko carex comans.
Zagajanka 00:17, 30 wrz 2015

kreska napisał(a)
A co z ciemnych burgundów do tej niemki? Na rabacie mam cerex ID, łuczek z bukszpanu, kocimiętkę i od tarasu ekranik z cisa. Jest coś do tego pachnącego i z wyrazistym kolorem?

Ciemnej burgundowej w kształcie Herzogin Christiany też szukam, jak na razie bezskutecznie Ale zobacz moze Ascot. Nie tak ciemna, ale powinna pasować.
waldek727 02:43, 30 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

Oj muszę stanąć w obronie męzczyzn. Po prostu wiedzieli ze to co w naszych ustach "się zrobi" będzie okupione potem na ich czołach

Asiu.
Ciekawe jest to stwierdzenie.
Muszę na spokojnie przeanalizować sobie to zdanie.
Tylko czy wystarczy mi wyobraźni.

Jeżówka ,,Green Jewel" dosyć trudna w aranżacji zwłaszcza we wrześniu, ale jak się z nią Madzenko wstrzelisz w kompozycje, to będzie miodzio.