Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Kuba 17:27, 23 lis 2015

lojalna_ napisał(a)

Szukam stolika kawowego ....dwa kwadraty jeden wodzi pod drugi najlepiej bialy blat i srebrne kwadratowe nogi tworzące calosc ....nawet znalazlam ale za niskie 27 cm wysokie. Może cos mi podrzucisz?

takie cóś?
http://www.momastudio.pl/meble/stoliki-kawowe/stolik-kawowy-prairie-white-50x50
nawigatorka 17:28, 23 lis 2015

lojalna_ napisał(a)
Marzenko zawsze byli tak ze wchodzi lam i czytalam plan i juz wiedxialam co mam robić ......

Jaki plan ?

Szukam stolika kawowego ....dwa kwadraty jeden wodzi pod drugi najlepiej bialy blat i srebrne kwadratowe nogi tworzące calosc ....nawet znalazlam ale za niskie 27 cm wysokie. Może cos mi podrzucisz?

Cos podeslalam w kwesti stolika
http://takemehome.pl/sklep/4-zestaw-stolikow-doblo.html
HannaR 18:27, 23 lis 2015

Asisko_2005 napisał(a)

nie pobijecie mojej czarnej serii. Od czerwca miałam naprawianą pralkę(pompa), płytę indukcyjną 5 razy, bo za każdym razem padało coś innego łączna suma napraw przekroczyła 2 tys., wyświetlacz od lodówki, odkurzacz, i a końcu TV. dobrze, ze miałam wykupione ubezpieczenie na kolejne lata po gwarancji. Po czasie wpadliśmy na to, ze to chyba wina przepięć na sąsiedniej budowie na
którą pożyczaliśmy prąd, bo mieli kabel ''łatany'' i kilka razy dziennie wybijało korki. Popsułam jeszcze laptopa zrzucając go ze stołu, syn popsuł obiektyw od aparatu i zalałnowy miesięczny telefon, tzn. rozmawiał podczas deszczu i uległ awarii. Gwarancji nie chcą uznać bo jakiś czujnik przebarwił się na czerwono- co oznacza zalanie. Naprawa 900 zł. Tak więc Marzenko Wasze czarne serie to nic.

Nic tak nie poprawia człowiekowi humoru, jak cudze nieszcześcia . Uśmiałam się.
HannaR 18:29, 23 lis 2015

Przy okazji... Marzenko, raz tylko u Ciebie coś napisałam, ale jestem prawie codziennie i zawsze podziwiam.
Madzenka 20:04, 23 lis 2015

Haniu macham zatem i witam serdecznie

Widze, ze wsparcie dla Joli Lojalnej w kwestii stolików jest

Filemon nie musisz przepłacać za rozmiar, magical moonlight rosna szybko ale rzeczywiscie trudno je dostac . Ja kupiłam je przez przypadek, w tym miejscu miały byc ogrodowe....

Asisko współczuje Ci czarnej serii. Ja aktulnie zastanawiam sie czy przybrać wg terminologii sasiada nick "wiejski cham" czy "czarownica ". Druga sobota z atrakcjami.. No ale przeciez zapowiedział , ze doprowadzi do tego ze sie wyprowadzimy wiec sie nie martwie, bo czas mysleć o kupnie nowej działki! Jak to mawia moja kolezanka, ktos tu ma KŁOPOCIK , ale chyba nie ja??? Macham radosnie do sasiada!

Co do listów M siedziałam w 9 rzędzie i żałuje... Takie filmy lepiej ogladac na Canal+ i prosze nie krzyczeć.... Poszłam na komedie z rzewnym zakończeniem a tu rzewnie było przez cały seans... Albo ja nie miałam nastroju albo słaby film......? Chyba wole przy prasowaniu Singielke na VOD poogladać.... Przynajmniej nie oczekuje niczego innego niz uśmiechu po tym filmie

Zdjecia beda z soboty a dzisiaj snieg...... Ale fotek niet bo przecież noc rano i po południu.....

I kupiłam lampki na baterie coby wisni w tym roku nie podpalić, bo rok temu po wichurach zwarcia sie robiły....... Za tydzień odpalam iluminacje grozwoldowa

lojalna_ 20:16, 23 lis 2015

Marzenko ruch zawsze u Ciebie i pomoc w każdej kwestii przepraszam za zamieszanie
Madzenka 20:41, 23 lis 2015

Zdjęcia z soboty. Dzisiaj nieaktualne bo pada śnieg, co bardzo mnie cieszy bo śnieżą stoki

Madzenka 20:43, 23 lis 2015

Ambrowce wreszcie postanowiły się wybarwić Szał ciał! Niech wreszcie urosną bo mi się narażają drugą jesień

lojalna_ 20:48, 23 lis 2015

Wow Ty masz jeszcze liście w ogrodzie
Madzenka 20:54, 23 lis 2015

Nom jeszcze tylko na ambrowcach i końcówki farbowane na brzozach
Ale odkurzałam chyba z godzinę ogród... dłużej niż w domu