Haniu macham zatem i witam serdecznie
Widze, ze wsparcie dla Joli Lojalnej w kwestii stolików jest
Filemon nie musisz przepłacać za rozmiar, magical moonlight rosna szybko ale rzeczywiscie trudno je dostac . Ja kupiłam je przez przypadek, w tym miejscu miały byc ogrodowe....
Asisko współczuje Ci czarnej serii. Ja aktulnie zastanawiam sie czy przybrać wg terminologii sasiada nick "wiejski cham" czy "czarownica ". Druga sobota z atrakcjami.. No ale przeciez zapowiedział , ze doprowadzi do tego ze sie wyprowadzimy wiec sie nie martwie, bo czas mysleć o kupnie nowej działki! Jak to mawia moja kolezanka, ktos tu ma KŁOPOCIK , ale chyba nie ja??? Macham radosnie do sasiada!
Co do listów M siedziałam w 9 rzędzie i żałuje... Takie filmy lepiej ogladac na Canal+ i prosze nie krzyczeć.... Poszłam na komedie z rzewnym zakończeniem a tu rzewnie było przez cały seans... Albo ja nie miałam nastroju albo słaby film......? Chyba wole przy prasowaniu Singielke na VOD poogladać.... Przynajmniej nie oczekuje niczego innego niz uśmiechu po tym filmie
Zdjecia beda z soboty a dzisiaj snieg...... Ale fotek niet bo przecież noc rano i po południu.....
I kupiłam lampki na baterie coby wisni w tym roku nie podpalić, bo rok temu po wichurach zwarcia sie robiły....... Za tydzień odpalam iluminacje grozwoldowa