Elka02
22:24, 29 sty 2015

Witam wszystkich, którzy chcą się ze mną przywitać. Mam na imię Elżbieta i dość zapału by coś w swoim "mini ogrodzie" (cała działka 900 m2 )zmienić na lepsze. Trafiłam na to Forum przypadkiem i za późno. Ponad dwanaście lat temu staraliśmy się wokół domu stworzyć sobie warunki by wychodząc na zewnątrz choć trochę mieć zieleni. W koło nie było ani jednego drzewa tylko piach. Ziemia była taka, że nawet perz na niej nie chciał rosnąć. Drzewa były sadzone bez żadnej koncepcji, byle rosło coś zielonego. Później były przesadzane wielokrotnie. Tak było do momentu, kiedy trafiłam na Was i zaczęło się.
Wasze ogrody są tak piękne, że każdy oglądający je, ma ochotę aby u siebie wprowadzać jakieś korekty i zmiany, a Ci, którzy zaczynają od zera mają bardzo łatwe zadanie.
Może i ja za Waszą pomoca będę mogła coś zmienić i poprawić. Będę z niecierpliwością czekać na Wasze wskazówki i rady.
Teraz wrzucę parę fotek z mojego misz- maszu.
Te bym chciała wyrzucić i co tu wsadzić?
A to zdewastowany trawnik przez kreta. Nie wiem co z tym zrobić?
Co mogę zrobić wokół tego "mini oczka"?
Wasze ogrody są tak piękne, że każdy oglądający je, ma ochotę aby u siebie wprowadzać jakieś korekty i zmiany, a Ci, którzy zaczynają od zera mają bardzo łatwe zadanie.
Może i ja za Waszą pomoca będę mogła coś zmienić i poprawić. Będę z niecierpliwością czekać na Wasze wskazówki i rady.
Teraz wrzucę parę fotek z mojego misz- maszu.
Te bym chciała wyrzucić i co tu wsadzić?
A to zdewastowany trawnik przez kreta. Nie wiem co z tym zrobić?
Co mogę zrobić wokół tego "mini oczka"?