Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Beskidzkie marzenie

Beskidzkie marzenie

Moniq 16:32, 09 mar 2017

U mnie na razie stop z ogrodowym szaleństwem - po pierwsze pogoda do kitu, zimno jak diabli, a po drugie odmawiamy elewacje i wkoło jest "niewesoło". Mam wiec czas i chyba skocze do casto moze tez jakieś stokrotki wyrwie, albo bratki, albo żonkile.... Oj rozmarzyłam sie
frezja 16:56, 09 mar 2017

" Ale wkoło jest wesoło..ooooo "- to jest najważniejsze na te ponure dni...u mnie dzisiaj też taki nastał
Moniq 17:04, 09 mar 2017

Tak oto wyglada moja rabata wejsciowa. Buksik dzielnie sie trzyma.
Moniq 17:04, 09 mar 2017

dubelek
Moniq 17:09, 09 mar 2017

Poza elewacja bede zmieniać barierki na balkonie i płytki. Przyznamy ze zastanawiam sie nad barierkami szklanymi i deskami z kompozytu na balkon?
Macie jakieś opinie na ten temat?
Tak sie zastanawiam na ile bezpieczne to szkło i czy bardzo sie brudz, zacieki itp.
Bede wdzięczna za pomoc
Moniq 18:47, 09 mar 2017

Na goraco....
MirellaB 19:15, 09 mar 2017

Będziemy też robić balkon i barierki. Myślałam nad szklanymi, ale jednak zrezygnowałam. Ja się obawiam zacieków, śladów po deszczu. Przy mojej pedantyczności to bym się zarobiła.
20:10, 09 mar 2017
Moniq napisał(a)
Poza elewacja bede zmieniać barierki na balkonie i płytki. Przyznamy ze zastanawiam sie nad barierkami szklanymi i deskami z kompozytu na balkon?
Macie jakieś opinie na ten temat?
Tak sie zastanawiam na ile bezpieczne to szkło i czy bardzo sie brudz, zacieki itp.
Bede wdzięczna za pomoc

ja sie nie znam bo ie mam ...ale jakbym miała robic barierki to bym robiła szklane ) zaciekami bym się chyba nie przejmowała to nie prysznic i trzeba by zapytac bo teraz na szkło nakłada sie powłoki tzw samoczyszczace sie ...wiec tych krop od deszczu nie powinno byc widać ...a kurz ...jak to kurz trzeba czyscic

Moniq 20:56, 09 mar 2017

MirellaB napisał(a)
Będziemy też robić balkon i barierki. Myślałam nad szklanymi, ale jednak zrezygnowałam. Ja się obawiam zacieków, śladów po deszczu. Przy mojej pedantyczności to bym się zarobiła.

Właśnie tez obawiam sie zacieków, chociaż słyszałam ze nie bardzo z tym kłopotów. Widziałam chyba szklane u Joli lojalnej, podpytam
Moniq 20:57, 09 mar 2017

eee_taam napisał(a)

ja sie nie znam bo ie mam ...ale jakbym miała robic barierki to bym robiła szklane ) zaciekami bym się chyba nie przejmowała to nie prysznic i trzeba by zapytac bo teraz na szkło nakłada sie powłoki tzw samoczyszczace sie ...wiec tych krop od deszczu nie powinno byc widać ...a kurz ...jak to kurz trzeba czyscic

Dobrze mówisz dobra kobieto, potrzebuje jak najwiecej argumentów za..., bo bardzo mi sie podobają