Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Beskidzkie marzenie

Beskidzkie marzenie

lojalna_ 20:58, 07 mar 2016

praca praca sporo tego

krokusy masz swietne napewno wyjdzie reszta u mnie posucha krokusowa ")))

powalczyłas ze stipka szapoba ))))
malgorzata_s... 21:26, 07 mar 2016

U mnie nie przeżyło,lało troszkę rano ale potem nawet popracowałam troszkę Zima straszy ale wiosna wygrywa
roma2 20:37, 08 mar 2016

Ja od Mirelli przylazłam. Ile ten labek skoczek ma lat? Czy jest wybiegany? Czy przeskakuje jak coś tam go zainteresuje? Pytań mnóstwo, bo trudno poradzić tak o!
Moniq 20:45, 08 mar 2016

lojalna_ napisał(a)
praca praca sporo tego

krokusy masz swietne napewno wyjdzie reszta u mnie posucha krokusowa ")))

powalczyłas ze stipka szapoba ))))

Krokusiki powoli rozkwitają
Ze stipą to była mega zabawa, chociaż nie wiem czy coś z nie będzie bo taka mizerniutka.
Moniq 20:52, 08 mar 2016

roma2 napisał(a)
Ja od Mirelli przylazłam. Ile ten labek skoczek ma lat? Czy jest wybiegany? Czy przeskakuje jak coś tam go zainteresuje? Pytań mnóstwo, bo trudno poradzić tak o!

Dziękuje ze odpisałeś.
Nasz Fadus ma 5 lat i niestety nie jest za bardzo wybiegany.
Generalnie ucieka najcześciej jak widzi inne psy przebiegające obok domu , ale niekoniecznie tylko wtedy. Właściwie jak jest sam w ogrodzie i chyba sie nudzi.
Muszę go teraz jak idziemy do pracy zamykać do kojca i jest mi go strasznie szkoda, ale co zrobić.
Moniq 20:54, 08 mar 2016

Kupiłam wczoraj u króla Merlina buksiki na obwódki. Całkiem ładne sadzoneczki i w niezłej cenie.
Czy ja moge je już sadzić do gruntu?
Ponoć zapowiadają jeszcze jakiś śnieg z deszczem.
Dominika11 20:57, 08 mar 2016

Moniq napisał(a)
Ponoć zapowiadają jeszcze jakiś śnieg z deszczem.
u mnie niedawno padał
roma2 21:02, 08 mar 2016

Moniq napisał(a)

Dziękuje ze odpisałeś.
Nasz Fadus ma 5 lat i niestety nie jest za bardzo wybiegany.
Generalnie ucieka najcześciej jak widzi inne psy przebiegające obok domu , ale niekoniecznie tylko wtedy. Właściwie jak jest sam w ogrodzie i chyba sie nudzi.
Muszę go teraz jak idziemy do pracy zamykać do kojca i jest mi go strasznie szkoda, ale co zrobić.

No to przynajmniej wiesz dlaczego. A to już coś. Labki potrzebują dużo ruchu i wybiegania. Mają niespożytą energię i gdzieś musi mieć ujście. Jak ma spory kojec i siedzi w nim tylko wtedy gdy Was nie ma, to tragedii też nie ma. Trzeba psa wybiegać to na pewno. Wstać wcześniej i dyrdać na długi spacer. Przerabiałam to, bo miałam setery szalone. Jak się ma piesa to trza i tyle. A Wasz labuś bawił się kiedykolwiek z innymi psami?
MirellaB 00:07, 09 mar 2016

Ja z moimi dwa razy dziennie jestem na spacerze długim, ale energii to one mają full
Moniq 08:13, 09 mar 2016

roma2 napisał(a)

No to przynajmniej wiesz dlaczego. A to już coś. Labki potrzebują dużo ruchu i wybiegania. Mają niespożytą energię i gdzieś musi mieć ujście. Jak ma spory kojec i siedzi w nim tylko wtedy gdy Was nie ma, to tragedii też nie ma. Trzeba psa wybiegać to na pewno. Wstać wcześniej i dyrdać na długi spacer. Przerabiałam to, bo miałam setery szalone. Jak się ma piesa to trza i tyle. A Wasz labuś bawił się kiedykolwiek z innymi psami?

No własnie z tymi spacerami jest problem, bo rano nikomu nie chce sie wstawać specjalnie i gnać z pieskiem pzez pola i łąki.
nie wystarczy rozumie to że sobie pobiega w ogrodzie?
Zastanawiałam sie też nad tzw. obroża elktroniczną czy jakoś tak, że ponoc jakiś nieprzyjemny dla pieska dźwięk jak zbliża sie do ogrodzenia.